Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
mission 3

avatar

Posts : 1
Join date : 2008-03-20
Age : 41
Location : Tawau Sabah

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   26th March 2008, 10:27 pm

Question hello...test Exclamation
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   26th March 2008, 11:32 pm

wah....mission, siap letak gmbr 1 fmly lg..... Very Happy Very Happy mission ni mana satu?
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   27th March 2008, 12:22 am

puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
wawa_3597 wrote:
Ada tapi hanya dikawasan KK sahaja.. utk tawau belum ada lagi... Question
henset tutup ke lan... call takdapat dapat... nyanyi bintang O8 ke... hahahaha

Very Happy Very Happy Very Happy

Kalo x dpt kol hp, sila kol 03-9285 2144. Saya keje terbang sana sini .... kebetulan mungkin u kol time saya terbungkang .....
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   27th March 2008, 10:42 pm

Laughing Laughing

kesian abg lan, penat smpai terbungkang...... No
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   27th March 2008, 10:53 pm

Pada 5hb April, Sabtu... minggu depan.. Majlis Penyampaian Sijil akan diadakan di Hotel Grand Continental, Kuala Terengganu jam 2 hingga 6 ptg. Sape-sape nak datang.. adalah sangat-sangat dijemput datang... Datang tengok penyu telor...
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   28th March 2008, 12:17 am

Admin wrote:
Pada 5hb April, Sabtu... minggu depan.. Majlis Penyampaian Sijil akan diadakan di Hotel Grand Continental, Kuala Terengganu jam 2 hingga 6 ptg. Sape-sape nak datang.. adalah sangat-sangat dijemput datang... Datang tengok penyu telor...


Laughing Laughing Laughing ..........alamak, x leh join la admin, Neutral pu3 ada kuliah......x pela, pu3 doakan semuanya berjalan dgn lancar..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   29th March 2008, 5:21 am

assaalamualaikum mr lan a to z, Very Happy

saya nak tanya ttg insentif SPS2. Razz

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250. confused

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq.... bounce
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   29th March 2008, 5:25 am

allan wrote:
assaalamualaikum mr lan a to z, Very Happy

saya nak tanya ttg insentif SPS2. Razz

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250. confused

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq.... bounce

Di nasihatkan mendapatkan maklumat cara pengiraan bembahagian insentif ini dari MINIMA hingga MAXIMA agar pisang tak berbuah durian .... Bagaimana nak dapatkan maklumat? ... Datang preview myGH2u berhampiran anda... takut2 klu u all tanya upline2 y tengah ghairah tak pasal2 ada 1 point RM1000 ...

flower flower flower flower flower
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   29th March 2008, 5:32 am

degaOne wrote:
allan wrote:
assaalamualaikum mr lan a to z, Very Happy

saya nak tanya ttg insentif SPS2. Razz

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250. confused

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq.... bounce

Di nasihatkan mendapatkan maklumat cara pengiraan bembahagian insentif ini dari MINIMA hingga MAXIMA agar pisang tak berbuah durian .... Bagaimana nak dapatkan maklumat? ... Datang preview myGH2u berhampiran anda... takut2 klu u all tanya upline2 y tengah ghairah tak pasal2 ada 1 point RM1000 ...

flower flower flower flower flower


bape sebenarnya rate untuk setiap point?
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   29th March 2008, 6:31 am

allan wrote:
degaOne wrote:
allan wrote:
assaalamualaikum mr lan a to z, Very Happy

saya nak tanya ttg insentif SPS2. Razz

upline dan leader bgtau:

1 point = RM50 hingga RM250. confused

so nak tanya lan sendiri, betul ke jumlah yang dinyatakan tu atau ada rate yang lain atau tak de rate langsung?....actually, saya perkenalkan mygh2u kat kawan2, selalu juga sebut rate untuk point2 tu.....tapi bila cek dalam website, xde pula dinyatakan rate tu (mungkin saya terlepas pandang kot.....)...so sila la jawab....tq.... bounce

Di nasihatkan mendapatkan maklumat cara pengiraan bembahagian insentif ini dari MINIMA hingga MAXIMA agar pisang tak berbuah durian .... Bagaimana nak dapatkan maklumat? ... Datang preview myGH2u berhampiran anda... takut2 klu u all tanya upline2 y tengah ghairah tak pasal2 ada 1 point RM1000 ...

flower flower flower flower flower


bape sebenarnya rate untuk setiap point?

Boleh kira sendiri sebenarnya ... nak cerita kat sini panjang plak fomula dia ...

Asasnya 1 Tan Metrik kita di bayar rm20 dan bahagi dengan berapa point keseluruhan so dapatla nilai 1 point.
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   30th March 2008, 2:46 am

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   1st April 2008, 6:21 am

Alhamdulillah....... bounce bounce


Hasil sps1 yg ditunggu2 selama ini telah pon berbuah........pu3 dh dpt pulangannya walaupon RM50......... cheers

TQ MYGH2U......... Aminn....
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   16th May 2008, 8:14 am

PUTERI oh PUTERI !! nie dari santubung kah atau ledang Exclamation
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   20th May 2008, 7:11 pm

wawa_3597 wrote:
PUTERI oh PUTERI !! nie dari santubung kah atau ledang Exclamation

Very Happy Very Happy ...dr shah alam jer....nape wawa?
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   21st May 2008, 5:05 am

saje nak tahu coz wawa ada kernaalan dri santubong !! bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   8th June 2008, 8:07 pm

oooooooooooooooooo
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   

Back to top Go down
 
[b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» How DVPS (Delivery Versus Payment System) will benefit to CSE.
» Dialog 4G network to be powered soon!
» Neural Network Approach for Market Prediction : Inputs
» Manipulators hail the new system upgrade
» Who is running our system? From economy to education.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: