Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 9:03 pm

halimkjg wrote:
hai promosi nampak...hehe...buat masani show belom ada lagi tapi kalau showroom tu adalah melambak...nantilah kalau ada kawan2 nak buat ape2 event bolehle di pertimbangkan...yg penting % nye adalah sikit2, takpun dapat poin pun dah ok dah...huhu Razz

% bole la, point kena menaja .....
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   5th March 2008, 10:16 pm

lann_A_to_Z wrote:
halimkjg wrote:
hai promosi nampak...hehe...buat masani show belom ada lagi tapi kalau showroom tu adalah melambak...nantilah kalau ada kawan2 nak buat ape2 event bolehle di pertimbangkan...yg penting % nye adalah sikit2, takpun dapat poin pun dah ok dah...huhu Razz

% bole la, point kena menaja .....

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
chah



Posts : 1
Join date : 2008-03-07

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   7th March 2008, 11:31 pm

Assalamua'alaikum. Saya nak tumpang tanya, sya dah daftarkan 2 orang - 1 untuk aktivate ke fsa 2 dan 1 orang daftar ahli baru fasa 2. massalahnya saya dah daftar 14.2.2008 tapi hingga kini 8.3.2008 masih tak aktive lagi. soalnya macammana saya nak jawab sebab dah rugi satu bulan sebagaiman janji syak 5 buln selepas daftar untuk dpat insentife. sekarang pendaftaran saya bulan febuari tapi hingga mac tak didaftar lagi hingga hari ini 8.3.2008. Keadaan ini menggugat keyakinan saya keran ramai lagi teman2 yang ingin join tapi saya takut berlaku seperti ini. apa saya nak jawab. baru seronok nak join dah masalah. susahnya nak bonos cari orang.

En. Lan A to Z ,

Tolonglah jengah masalah saya. teringin nak cari rezeki lebih!

saya,
kamariah Abd. Hamid
kam8448@yahoo.com.my
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   9th March 2008, 3:12 am

chah wrote:
Assalamua'alaikum. Saya nak tumpang tanya, sya dah daftarkan 2 orang - 1 untuk aktivate ke fsa 2 dan 1 orang daftar ahli baru fasa 2. massalahnya saya dah daftar 14.2.2008 tapi hingga kini 8.3.2008 masih tak aktive lagi. soalnya macammana saya nak jawab sebab dah rugi satu bulan sebagaiman janji syak 5 buln selepas daftar untuk dpat insentife. sekarang pendaftaran saya bulan febuari tapi hingga mac tak didaftar lagi hingga hari ini 8.3.2008. Keadaan ini menggugat keyakinan saya keran ramai lagi teman2 yang ingin join tapi saya takut berlaku seperti ini. apa saya nak jawab. baru seronok nak join dah masalah. susahnya nak bonos cari orang.

En. Lan A to Z ,

Tolonglah jengah masalah saya. teringin nak cari rezeki lebih!

saya,
kamariah Abd. Hamid
kam8448@yahoo.com.my

Macamana u tau u punya downline belum aktif lagi?.. adakah sebab tak dapat SMS?... kadangkala SMS memang tak dapat dan saya pernah alami sekarang, menurut syarikat ada terdapat error dlm system sms untuk org baru masuk, tapi sms untuk bonus masih berjalan mcm biasa...

cuba u login sahaja akaun baru sps 2 downline u tu dgn no ic.. klu boleh login maknanya akaun dia mmg dah aktif...

yg lain tanya la hq huhuu...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   9th March 2008, 6:29 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   11th March 2008, 10:16 pm

Puan Kamariah diminta agar dapat menghubungi HQ secepat mungkin dan menyatakan masalah tersebut kepada En. Azlan ADK 03-9285 2144
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   11th March 2008, 10:18 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes .....mcm berat je bunyi nyer..... Question Question
Back to top Go down
View user profile
AyamKatik

avatar

Posts : 3
Join date : 2008-02-20
Age : 36
Location : Maju Junction, Bintang Maju Commercial SDN BHD.

PostSubject: JOm Heboh Sat...   11th March 2008, 11:38 pm

Oiii.. KORANG BELUM TAU PUNYA GELABAH ITU MAMAT!!! HAHAHAHHA!!!!
Tapi LaNn Ni Memang Best.. Heheheheh!!! ApoČ Lagi pun Bleh Masuk.. Nasib baik hari tu
tak nyanyi lagu hindustan.. cheers
Back to top Go down
View user profile http://www.budakampung.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   12th March 2008, 12:08 am

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   12th March 2008, 1:48 am

Ayam oooo ayam... dah makan dedak ke blum?
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   13th March 2008, 5:47 pm

lom lagi la admin.........(sms yg ayam bg kat pu3) rendeer rendeer
Back to top Go down
View user profile
byxura



Posts : 2
Join date : 2008-03-16
Location : selayang

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   16th March 2008, 9:13 pm

Hi En Lann.. bile nak bagi dengar lagu baru ni??
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   16th March 2008, 11:02 pm

byxura wrote:
Hi En Lann.. bile nak bagi dengar lagu baru ni??

Baizura ..... Bila nk join bisness kita? Tanya2 la .....
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   16th March 2008, 11:03 pm

byxura wrote:
Hi En Lann.. bile nak bagi dengar lagu baru ni??

Baizura ..... Bila nk join bisness kita? Tanya2 la .....
Back to top Go down
View user profile
byxura



Posts : 2
Join date : 2008-03-16
Location : selayang

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   17th March 2008, 12:11 am

Join business?? Insya Allah.. tapi now i'm quite bz laa.. takut cant give a good commitment lak..
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   17th March 2008, 12:26 am

byxura wrote:
Join business?? Insya Allah.. tapi now i'm quite bz laa.. takut cant give a good commitment lak..

Kalo nk ckp pasal masa, sampai kiamat pun x cukup. Tuhan bagi tgn pun kanan kiri. Apa tujuannya? Kita punya top sale, Ustaz Jakim, dia buat 4 keje 1 masa.

1- Pegawai Penguatkuasa Logo Halal ( 2 tahun berturut2 pekerja cemerlang )
2- Mygh2u Network System ( 2 kali terima anugerah Top Sale )
3- Study buat Master kat UKM
4- Jual Beli Kereta

Bayangkan betapa hebatnya dia kawal masa. u tau income dia berapa sebulan? Dah 2 tahun gaji kat JAKIM x usik pun. Apa bezanya dia dgn kita? Makan nasi gak, ketawa mcm kita gak ....... Anyway, tepuk dada tanya IMAN anda. Saya suka dgn apa saya buat, sekurang2nya saya ada ramai kawan seluruh negara ..... termasuk Indonesia.
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   17th March 2008, 9:34 am

kouta utk sps 2 tbuka utk 8000 org je kn?...skrg dh ada berapa ribu?.....

aku sekarang tgh mencari-cari lagi downline...tak dapat2 lagi...mgu dpn nk closing 2 orang lagi...
jangan time dorang nak join, tiba2 dh cukup 8000 org yg dh join.....tak ke kes naya tu?.......
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   17th March 2008, 11:33 am

Very Happy Nak tanya c kit agak2 nya 20hb bln nie utk sps1 punya income mcm mana ek!! bila nak buat road show kat tawau lagi?
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   17th March 2008, 7:01 pm

wawa_3597 wrote:
Very Happy Nak tanya c kit agak2 nya 20hb bln nie utk sps1 punya income mcm mana ek!! bila nak buat road show kat tawau lagi?

Incomenya berbentuk Duit Cash, bukan ewallet atau epoint .. hehehehehe ..
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   18th March 2008, 12:28 am

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   18th March 2008, 9:18 am

wawa_3597 wrote:
Very Happy Nak tanya c kit agak2 nya 20hb bln nie utk sps1 punya income mcm mana ek!! bila nak buat road show kat tawau lagi?

MyGH2U akan berada di Kota Kinabalu dan Kuching Sabah pada bulan April... sila rujuk jadual penyampaian sijil SPS2
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   18th March 2008, 10:01 am

Ada tapi hanya dikawasan KK sahaja.. utk tawau belum ada lagi... Question
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   20th March 2008, 6:52 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   26th March 2008, 2:39 am

wawa_3597 wrote:
Ada tapi hanya dikawasan KK sahaja.. utk tawau belum ada lagi... Question
henset tutup ke lan... call takdapat dapat... nyanyi bintang O8 ke... hahahaha
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   26th March 2008, 7:22 pm

Ofill3 wrote:
wawa_3597 wrote:
Ada tapi hanya dikawasan KK sahaja.. utk tawau belum ada lagi... Question
henset tutup ke lan... call takdapat dapat... nyanyi bintang O8 ke... hahahaha

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: [b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )   

Back to top Go down
 
[b]Bicara Bersama Duta Mygh2u Network System ( Lann A to Z )
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» How DVPS (Delivery Versus Payment System) will benefit to CSE.
» Dialog 4G network to be powered soon!
» Neural Network Approach for Market Prediction : Inputs
» Manipulators hail the new system upgrade
» Who is running our system? From economy to education.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: