Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Siapa yang layak?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   13th March 2008, 12:12 am

ishk... pandai pulak menjawab si degaOne ni! hehehehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   13th March 2008, 12:24 am

Admin wrote:
ishk... pandai pulak menjawab si degaOne ni! hehehehe Very Happy


Jangan Marah BOSS!!!! ... Cool
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   13th March 2008, 12:38 am

ok... sijil dah siap!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   13th March 2008, 10:21 am

Admin wrote:
ok... sijil dah siap!

Ok sok pagi2 saya hadiiir... insyaallah..
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   13th March 2008, 10:50 am

Very Happy A'kum semua....aku ni orang baru dlm ni...baru je join mygh2u...baru2 ni aku ada closing seorang kawan aku...dia ni ada buat satu bisnes MLM yg mmg terkenal di malaysia ni....tak payah la aku bgtau bisnes apa...mmg satu malaysia tau bisnes MLM ni.....pas aku closing dia, mcm2 tentangan dia bg kat aku...dia kata mygh2u ni melanggar akta jualan langsung dan salah di sisi undang...bank negara pun tak bagi kebenaran.... affraid

Aku memang hangin satu badan masa dia kata cam tu Evil or Very Mad .......sbb aku mmg confident 100% dgn mygh2u ni dan aku memang berharap sangat2 mygh2u dapat merubah hidup aku yang cukup2 makan jer....aku tak setuju langsung dengan pendapat dia tu.....aku rasa, dia jeles dgn mygh2u sbb bines MLM yang dia buat kena berjaga sampai ke pagi buta untuk cari orang sana sini...xde orang, xde income...tapi mygh2u mmg best....36 bulan dpt insentif tak payah susah2 cari orang...kalau cari downline dpt bonus harian lagi...bisnes mana yg nak bagi semua tu kalau bukan mygh2u.....hidup mygh2u!!!! cheers

Aku rasa lepas ni mmg aku taknak lagi closing orang2 yg dh maju dlm bisnes MLM lain....diorang ego tak tentu pasal....

Aku cadangkan pihak K-DIRECT ACCESS mengambil tindakan tegas kepada mana2 pihak yg cuba memburuk-burukkan mygh2u ...... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   13th March 2008, 5:45 pm

ala allan, org tu sebenarnya dengki..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
lann_A_to_Z



Posts : 18
Join date : 2008-03-02

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   14th March 2008, 1:16 am

allan wrote:
Very Happy A'kum semua....aku ni orang baru dlm ni...baru je join mygh2u...baru2 ni aku ada closing seorang kawan aku...dia ni ada buat satu bisnes MLM yg mmg terkenal di malaysia ni....tak payah la aku bgtau bisnes apa...mmg satu malaysia tau bisnes MLM ni.....pas aku closing dia, mcm2 tentangan dia bg kat aku...dia kata mygh2u ni melanggar akta jualan langsung dan salah di sisi undang...bank negara pun tak bagi kebenaran.... affraid

Aku memang hangin satu badan masa dia kata cam tu Evil or Very Mad .......sbb aku mmg confident 100% dgn mygh2u ni dan aku memang berharap sangat2 mygh2u dapat merubah hidup aku yang cukup2 makan jer....aku tak setuju langsung dengan pendapat dia tu.....aku rasa, dia jeles dgn mygh2u sbb bines MLM yang dia buat kena berjaga sampai ke pagi buta untuk cari orang sana sini...xde orang, xde income...tapi mygh2u mmg best....36 bulan dpt insentif tak payah susah2 cari orang...kalau cari downline dpt bonus harian lagi...bisnes mana yg nak bagi semua tu kalau bukan mygh2u.....hidup mygh2u!!!! cheers

Aku rasa lepas ni mmg aku taknak lagi closing orang2 yg dh maju dlm bisnes MLM lain....diorang ego tak tentu pasal....

Aku cadangkan pihak K-DIRECT ACCESS mengambil tindakan tegas kepada mana2 pihak yg cuba memburuk-burukkan mygh2u ...... Evil or Very Mad

En Allan ....

Saya bagi X-cess untuk awak hubungi saya, itupun kalau nk tunjuk ajar macamana nk buat ..... Lann A to Z ( 012-2276091 ). Sebelum tu, tolong baca tulisan saya, Kisah 3 Watak Dalam Networking.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Khas untuk Allan dan ahli MyGH2U umumnya   14th March 2008, 1:20 am

Jika nak dibandingkan MyGH2U dengan syarikat MLM yang lain.. ada banyak perbezaan dan kelebihan yang dimiliki oleh MyGH2U iaitu diantaranya ialah:

1. Pelan Pemasaran MyGH2U adalah mudah untuk dicapai - Ini bermakna apa yang pihak syarikat sasarkan untuk dimiliki oleh ahli umpamanya pendapatan harian diantara RM500 sehingga RM3000 sehari adalah tidak mustahil kerana telah ramai ahli yang memperolehinya. Kebanyakkan ahli-ahli yang mencapai pendapatan sedemikian adalah merupakan ahli baru yang kurang pengalaman atau pun tidak pernah terbabit dalam bidang MLM sebelum ini. Ini membuktikan bahawa Pelan Pemasaran MyGh2U adalah mudah untuk dicapai sekiranya anda bersungguh dalam melakukannya.

2. Insentif Bulanan - Pihak syarikat yang dipimpin oleh CEO berpengalaman lebih daripada 15 tahun dalam bidang MLM iaitu En. Asmawey Hussain telah memikirkan satu formula untuk membantu ahli agar dalam situasi apa pun akan dapat memperolehi pulangan. Beliau telah melakar kejayaan di beberapa syarikat MLM dan dengan itu mempunyai pengalaman yang luas dalam merancang strategi dan memahami kehendak ahli MyGH2U.

Semangat yang dimiliki oleh Allan diharapkan berterusan disamping mendalami ilmu yang sewajarnya cara-cara dan teknik yang sesuai dalam melakukan perniagaan ini.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   14th March 2008, 2:31 am

Very Happy Very Happy Very Happy cam ni la yg kita cari..........
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   17th March 2008, 10:17 pm

aduuhhhh....tadi aku promote kat abg kedai makan yg selalu aku gi lepak...dia ketawakan aku bila aku kata DUDUK DIAM DAPAT DUIT....dia tak percaya aku kata kalau join mygh2u dapat insentif 36 bulan.....pas tu dia tanya aku insentif tu apa kejadah bendanya....aku pun nak bg dia senang faham, aku kata insentif tu income la.....kalau biz MLM yang biasa, diorang kat susah nak dapat income sbb kn cari orang, kena maintain and jual produk....bila diberi peluang mudah macam A, B, C, diorang ketawa terbahak2 pula....naisb baik, tadi kakak tu kata nak study dulu brochure yang aku bg kat dia......laki fikir negatif jer...bini ok, positif.....harap2 bini dia berminat laaaa....bertambah ahli dalam kumpulan aku ni....... Laughing
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   18th March 2008, 12:18 am

Very Happy Very Happy biasalah allan....dh ada peluang, nk dilepaskan...
Back to top Go down
View user profile
khadam01



Posts : 11
Join date : 2008-02-05
Location : Sabah, Sarawak

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   21st March 2008, 4:40 pm

Smile salam semua,
kesabaran dan konsistensi tu penting selain persistent. Org Amway cthnya macam2 org dok kutuk, dah lamalah, plan kunolah dsbnya sedangkan mereka ni duk kat mana2 pun ada. yg berjaya semakin hari semakn ramai. Bukan nak promosi tapi mereka yg terkenal duduk dlm DSAM(direct selling association Malaysia) pun kena kutuk org.
Yg jelasnya ialah produk2 mygh2u adalah saleable atau memang boleh jual dan memang laris di pasaran. saya sebagai buktinya. Klu sistem yg piramid, skim cepat kaya, produk dia klu adapun biasanya gimik atau harga tak kena dgn quality. saya guna cth amway, dish drop dia utk cuci pinggan harga RM25 sebotol, kat pasar RM9 tapi org tak berani kata piramid sebab dia famous dan established. mygh2u juga sebuah company yg bukan baru buka semalam. tauke dia dan seluruh warga kerja dia duduk sini hari2 dah bertahun2 dah. tak yah menyorok dan tak yah lari. lesen pun diperbaharui dari masa ke semasa tanpa masalah dgn kpdnhep.ingat senangkah nak maintain status quo begini?
Org boleh kata macam2. kita pun boleh kata kat org macam sprt," klu kau sebarkan hal ni sembarangan, aku anggap ini fitnah dan aku buat laporan polis sebar fitnah sebab apa kau buat kacau peruk nasi aku sedangkan aku ada lesen."
org kena bezakan antara insentif dengan dividen atau pelaburan. mygh2u tak pernah buat pelaburan utk ahli.
apa y kita dpt ialah insentif/saguhati/wang ehsan dari syarikat kerana pemilik sykt merasakan secara moralnya dia terhutang budi dan harus berterima kasih kepada seluruh warga MLM yg dah sokong business dia selama ini sehingga dia dpat rezeki lebih utk venture pula dlm projek2 lain dengan lebih mudah sebab ada sokongan kewangan yg baik.
maka skrg dia merasakan apalah salahnya dia keluarkan sedikit mungkin tak sampai pun 10% dari apa yg dia dpt dari imbuhan dlm projek lain sebagai saguhati kepada seluruh ahli yg mahu layakkan diri. sebab itulah syarat kelayakan pun senang sgt.
dari segi business strategynya yg direct memang ni business yg bodoh sebab mana untungnya. tapi untungnya dia dah dpt. agak2nya keuntungan dari MLM mygh2u ni penting sgt ke utk tauke yg buat PLC dan lombong bijih besi?tidak sebenarnya tetapi dari segi long termnya oleh kerana produk2 yg digunakan utk sps ini adalah produk2 yg selama ini dari kalangan yg killer produk sykt dari LAV magic semenjak 97 agaknya hinggalah produk sprt venergy dan bio ct adalah produk2 yg terbukti keberkesanannya, qualitynya dan kesanyg cepat tanpa kesan2 sampingan yg negatif. Maka bila market dah dibiasakan dgn produk2 ini utk bebrapa ketika lagi, maka ianya akan membina loyal customer base nya sendiri. Owner sykt ada pilihan samaada spend duit utk byk2 iklan dan promosi di pelbagai media atau tetap guna rangakaian word of mouth ahli2 mygh2u. di sini dia memilih guna ahli utk jadi alat sebaran. Jadi pa salahnya dia rewardkan lebih kat ahli2?
satu lagi, plan yg digunakan oleh mygh2u bukannya binary biasa yg ada spillover. binary spillover ini menghadkan kita hanya taja 2 ahli saja sedangkan mygh2u boleh taja sebyk mana pun yg kita suka dan ada 4 level. Tujuannya apa? supaya ahli2 bekerjasama utk servise org dlm kumpulan dia.
System binary sebenarnya tidaklah salah secara total. yg salah ialah org yg buat sebab binary ni macam2. USANA diluar negeri pakai binary point based. dia tak pernah overpaid. di malaysia dia takleh pakai binary spilover sebab masalahnya sukar kementerian nak bezakan antara business yg betul dgn skim2 yg tidak bertanggungjawab.
kita pun tak pakai binary macam tu sebab kita ada plan yg lebih hebat dari itu. kita ada insentif yg sukar ditiru sebab mana ada ramai tauke MLM yg ada atau mau share perolehan mereka dlm bisnes mereka yg lain2nya.
memang skrg kebanjiran dlm pasaran mereka yg copycat sistem ala kita ni tetapi mereka takleh nak verify yg mereka ada kemampuan nak kotakan janji mereka sebab sebenarnya mereka benar2 bergantung kepada duit yg masuk dari ahli2. sebab tu kbykannya kita pun tahu produk tak setara mana tetapi harga bukan main tinggi.
mereka juga cuba nak venture setelah ada duit dari ahli sebab duit sendiri utk mulakan memang kosong, sifar.
Mungkin mereka ada projek juga tetapi mereka belum tentu dah ada pembeli sedia ada....
Bijih besi kita cthnya klu kita korek habis2an pun rasanya tak cukup utk membekal kepada pembeli yg sedia ada di China. mereka perlukan sberapa yg ada. selgi ada, mereka nak.
plan kita telus tak tipu sesiapapun. tanya mereka yg sangsi, apa yg mereka nampak salah. kita tak hadkan dua kaki tetapi kita pilih utk buat dua kaki sahaj cukup sebab lebih mudah utk kita servis kumpulan yg tak ramai dan utk membantu kawan2 di bawah. itu pilihan ahli. nak buat 6 kaki pun boleh. Tak caya gi tanya Shawn atau tanya sendiri CEO.
cuma kitalah yg akan pening bila nak susun ahli nanti boleh tersilap....
tak semua org akan mau apa kita ajak. macam kita dgn durianlah. org malaysia cakap inilah raja buah, tapi bagi kat org sudan org arab org putih, mereka tutp hidung serapat2nya dan lari sebab bagi mereka busuk.takkan kita nak paksa jual jual kat dia org. kita jual kat org yg pandang durian ni tinggi, maka kita pun boleh lariskan produk kita.
promtoe kat 1000 org dpt 100 org dlm tu pula dtlah 10 leaders yg mahu kembangkan..Insya Allah. bias abegitulah.
kita bila nak promote kat org mesti kita boleh bayangkan sendiri bahwa kita membawa satu peluang yg nyata depan mata mereka. seolah2 duit selonggok besar ready for them to grab klu mereka ambil peluang ini bersama kita. klu tak mahu kita gi kat org lain sebab kita bukan minta derma bukan nak tipu dia.
klu org takut sgt, kita boleh lagi ajak dtg HQ sebelum mereka join, bawa jumpa big2 boss utk tgk betul2 documents dsbnya. nak gi sumatera pun boleh tapi bagitau org tu biar berbaloilah iaitu bia master platinum punya niat...klu tak baik takyahlah sebab buang masa saya saja jaga org tu dan layan tong kosong.
bangunan K-drect access, gren heron dan original dimension dah bertahun di situlah. tak pernah pindah2 pun.
mygh2u adalah sykt yg kecil tapi lama dah dlm bidang ni. tauke dia menyedari hakikat ini akur bhwa dia kena experiment pelbagai kaedah dan produk utk tarik minat org buat business ini. Yelah, macam mana nak lawan amway yg dah begitu established dan besar lagi luas.? Patent sahaja 600, saintists lebih 400.
Itu yg kit aperkenal daily bonus cash dlm maybank, produk2 unik yg memang value for money, dsbnya. skrg bila dia ada peluang pula projek2 lain yg memang lumayan, di amasukkan pula bagi lawan skim2 cepat kaya yg tak guna diluar sana.
org kutuk juga....
sebagaimana juga pendakwah Islam bawa Islam yg rata2 org Islam yakin sebagai kebenaran tapi tak juga semua org terima...sirha nabi sendiri tunjuk betapa pun nabi tu dikalangan org arab ada seorg yg amat terkenal amanah dan dipercayai tetapi bila dia kata Tuhan hanya satu iaitu Allah, pakciknya yg sayangkan dia iaitu abu jahal pusing 180 darjah jadi musuh utama sebab takleh terima yg patung2 yg dia dok sembah selama ni sia2 saja..
rejstion tu biasa dlm berniaga....
tu je yg panjang2 saya tulis tu je mesejnya sebenarnya. fokus on the positive part jgn sibuk layan org yg taknak.
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamalivenetwork.com/khadam01
viewcutimalaysia



Posts : 2
Join date : 2008-03-19

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   22nd March 2008, 11:09 pm

sunny ahh benarkah kitak madah yaa................cianlahh....malas nak komen, pusing-pusing tang tu juga, akaun aku takdok pitih pong masuk agi.....

Agik idup agik ngelaban! yeah...... yeah!
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   23rd March 2008, 2:39 am

viewcutimalaysia wrote:
sunny ahh benarkah kitak madah yaa................cianlahh....malas nak komen, pusing-pusing tang tu juga, akaun aku takdok pitih pong masuk agi.....

Agik idup agik ngelaban! yeah...... yeah!

betul tu brO, dalam akaun den pun sesen pun tak masuk lagi ni, tak yah citer panjang panjang la khadam01... aku brani cakap ramai yang masuk sebab hal insentif... kalau cerita bab mlm dengan den.. actualy den tak akan minat... kalau kau tulis macam ni awal awal dulu aku rasa la tak kan ramai yang nak jOin... tOlOng cakap bebaik aku diberitau ini insentif bukan duit ehsan... kalau duit ehsan aku tak kan masuk, cause aku ada kerjaya aku sendiri untuk menyara diri aku, aku tak harapkan ehsan, aku hanya mahukan insentif... ehsan tu hanya untuk khadam saja.. aku insan merdeka... dan aku tuntut apa yang telah diwar warkan
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   23rd March 2008, 7:05 pm

Mad Mad Mad Mad apa nk jadi korang ni...........pu3 tgk dh mcm budak kecik........ Twisted Evil malas nk komen byk2.........sendiri dh beso pjg, bole pk. Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

avatar

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 3:39 am

mencelah skit.....

kalau MYGH2U nak menipu...dia tak bagi insentif langsung.....kenapa???....bila dia start bagi insentif, bermakna policy buy back option telah bermula.......kalau dia tak bagi insentif....syarikat selamat pasal tak yah pikir pasal buy back option yg setinggi 300% tu....banyak duit syarikat dah jimat.....

tapi MYGH2U bukan penipu....bukan nak kelepet duit peserta....janji tetap dikota....

pada sesaper yg rasa tak puashati tu....ader lagi 11 bulan untuk anda jual sijil anda dan dapatkan balik modal anda....tungguuuuu!!!!

rizal012-3649384/019-2714659
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 4:54 am

haaaa.........susah sgt, sape yg bising2...jual je la....abis cite..... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
jibek



Posts : 9
Join date : 2008-03-12
Age : 48
Location : land below the wind

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 9:52 am

puteri_206 wrote:
haaaa.........susah sgt, sape yg bising2...jual je la....abis cite..... Twisted Evil Twisted Evil



betoi tu pu3...... duduk diam2 saje...... sampai masa nnti juai balik sijil tu........


TAWARAN DIBUKA SKRG..... SAPA NAK JUAI ... AKU NAK BELI Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.21quest.com/ref;zulkifligroup
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 9:58 am

jibek kalau nak beli jugak nanti suruh diorang jual harga kos je la.. sebab produk dah ambik... hehehe Very Happy kalau nak 3 kali ganda tunggu la bulan 3 tahun depan...
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
khadam01



Posts : 11
Join date : 2008-02-05
Location : Sabah, Sarawak

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 4:54 pm

viewcutimalaysia wrote:
sunny ahh benarkah kitak madah yaa................cianlahh....malas nak komen, pusing-pusing tang tu juga, akaun aku takdok pitih pong masuk agi.....

Agik idup agik ngelaban! yeah...... yeah!

Cakap saya bagi org2 yg mengenali saya setakat ini memang benar. Klu malas komen jgn komen. Jumpa terus. sebagaimana dah diumumkan Admin cheques are on the way utk bulan ini.
Bagi sesiapa yg nak jual awal...boleh contact kawan2 yg takde masalah dgn mygh2u dan yakin. jual....tapi pada harga modal...hehe.
LAnn pun dah bagitau kepada sesiapa yg adamasalah boleh contact terus HQ atau dtg sendiri jumpa mereka. setakat ni mereka semua masih di situ tak lari dan masih hidup, belum ajal lagi.
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamalivenetwork.com/khadam01
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 6:53 pm

Admin wrote:
jibek kalau nak beli jugak nanti suruh diorang jual harga kos je la.. sebab produk dah ambik... hehehe Very Happy kalau nak 3 kali ganda tunggu la bulan 3 tahun depan...
admin.. den saja nak buat lawak bangang pagi pagi ni... hahaha... kalau jual leh tak activekan sps2 haha.... kalau bOleh Ok gak... hahaha
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th March 2008, 8:04 pm

jibek wrote:
puteri_206 wrote:
haaaa.........susah sgt, sape yg bising2...jual je la....abis cite..... Twisted Evil Twisted Evil

betoi tu pu3...... duduk diam2 saje...... sampai masa nnti juai balik sijil tu........


TAWARAN DIBUKA SKRG..... SAPA NAK JUAI ... AKU NAK BELI Very Happy Very Happy Very Happy




affraid pu3 x leh dok diam2 jibek, x berjalan library ku nnti......... lol!
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th March 2008, 1:30 am

puteri librarian ke... kat mana tu.. hehe
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th March 2008, 1:47 am

Ofill3 wrote:
puteri librarian ke... kat mana tu.. hehe

x la........pembantu jer....yer la pu3 sorang jer pompuan kat library....kat shah alam la....... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   1st April 2008, 6:21 am

Alhamdulillah....... bounce bounce


Hasil sps1 yg ditunggu2 selama ini telah pon berbuah........pu3 dh dpt pulangannya walaupon RM50......... cheers

TQ MYGH2U......... Aminn....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa yang layak?   

Back to top Go down
 
Siapa yang layak?
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Yang Trader - VertexFX

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: