Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Siapa yang layak?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th February 2008, 3:59 am

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
MyGH2U terbuka kepada semua bangsa kecuali Yahudi... hehehe... Namun jika diperhatikan majoriti ahli MyGH2U adalah Melayu. Ini adalah kerana kebanyakkan leader yang sediada lebih mudah berkomunikasi sesama Melayu. Sekiranya anda mempunyai prospek yang terdiri daripada bangsa lain maka ianya tidak menjadi masalah kerana pintu MyGH2U sentiasa terbuka kepada semua. Sebelum ini ada juga ahli dikalangan bangsa Cina, India, Bangladesh dan Pakistan turut menyertai SPS1, cuma mereka kurang diberi bimbingan oleh leader yang membawa mereka menyertai SPS1 itu. Sekiranya anda ingin berjaya didalam Multi Level, pertama sekali anda perlu membimbing downline anda sehingga mereka berjaya. Untuk memastikan mereka berjaya, anda perlu memberi mereka tips atau ilmu bagaimana untuk menaja, bagaimana untuk menyenaraikan prospek, menyusun hierarchy dan sebagainya..


flower flower .......thanx admin......sekurang2 nya, downline tu dh ada ilmu nk taja org.........Apapun, sedikit sebanyak, thanx gak la pada BDC RIZAL......dpt gak ilmu sikit sebanyak nak ckp ngn org.....x sia2 gak pu3 ikut degaone g rumah Nepal.......klu x, smpai skrg takut & x tau nak terangkan pd org pasal program ni........ Twisted Evil

Pu3 dh boleh jd pengikut degaone.........(ntah sape nama laki tue.........lupa plak) farao
laa nama dia kan ke abd hakim... hehe cam nO pu3 leh lupa pulak ni hehe
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th February 2008, 4:31 am

bukan la ofill...........itu org sentiasa pu3 ingat ..........tp pu3 terpegun tgk BDC RIZAL terangkan kat org Nepal hr tue..........siap speaking london lg... Very Happy Very Happy tongue
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   27th February 2008, 9:29 pm

pu3 admin dan all sihat ke ari ni... semalam den mc ari ni baru masuk keja... leceh betul kena gOut ni..
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   27th February 2008, 11:48 pm

Ofill3 wrote:
pu3 admin dan all sihat ke ari ni... semalam den mc ari ni baru masuk keja... leceh betul kena gOut ni..


oooo......ofill kena gout.....jagalah makanan.jgn main hentam je......pu3 sentiasa sihat disamping org tercinta yg sentiasa memberiku mknn sedap2 Very Happy Very Happy ......klu x caya, leh la tanya degaone..

Degaone, cinda sentiasa sihat kan?? Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   28th February 2008, 2:30 am

puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
pu3 admin dan all sihat ke ari ni... semalam den mc ari ni baru masuk keja... leceh betul kena gOut ni..


oooo......ofill kena gout.....jagalah makanan.jgn main hentam je......pu3 sentiasa sihat disamping org tercinta yg sentiasa memberiku mknn sedap2 Very Happy Very Happy ......klu x caya, leh la tanya degaone..

Degaone, cinda sentiasa sihat kan?? Twisted Evil
biasa la sis pu3, dah jadi penyakit biasa bagi lelaki ni bila usia meningkat... sampai kan salam kat Orang yang tecinta tu...tah bila den leh jumpa pu3 dan degaOne ni... leh ngeteh sama...
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   28th February 2008, 8:46 am

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
pu3 admin dan all sihat ke ari ni... semalam den mc ari ni baru masuk keja... leceh betul kena gOut ni..


oooo......ofill kena gout.....jagalah makanan.jgn main hentam je......pu3 sentiasa sihat disamping org tercinta yg sentiasa memberiku mknn sedap2 Very Happy Very Happy ......klu x caya, leh la tanya degaone..

Degaone, cinda sentiasa sihat kan?? Twisted Evil
biasa la sis pu3, dah jadi penyakit biasa bagi lelaki ni bila usia meningkat... sampai kan salam kat Orang yang tecinta tu...tah bila den leh jumpa pu3 dan degaOne ni... leh ngeteh sama...

Cinda sihat je, tengah try susuk baru tuu... Ofill cuba la telan bioCT tu hari2... manala tau leh cover gout tu...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   28th February 2008, 4:18 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
pu3 admin dan all sihat ke ari ni... semalam den mc ari ni baru masuk keja... leceh betul kena gOut ni..


oooo......ofill kena gout.....jagalah makanan.jgn main hentam je......pu3 sentiasa sihat disamping org tercinta yg sentiasa memberiku mknn sedap2 Very Happy Very Happy ......klu x caya, leh la tanya degaone..

Degaone, cinda sentiasa sihat kan?? Twisted Evil
biasa la sis pu3, dah jadi penyakit biasa bagi lelaki ni bila usia meningkat... sampai kan salam kat Orang yang tecinta tu...tah bila den leh jumpa pu3 dan degaOne ni... leh ngeteh sama...


Twisted Evil Twisted Evil ........ok, nnti pu3 sampaikan salam ek....ngeteh Question Rolling Eyes Rolling Eyes ........bila2 je...... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   28th February 2008, 4:24 pm

degaOne wrote:
Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
Ofill3 wrote:
pu3 admin dan all sihat ke ari ni... semalam den mc ari ni baru masuk keja... leceh betul kena gOut ni..


oooo......ofill kena gout.....jagalah makanan.jgn main hentam je......pu3 sentiasa sihat disamping org tercinta yg sentiasa memberiku mknn sedap2 Very Happy Very Happy ......klu x caya, leh la tanya degaone..

Degaone, cinda sentiasa sihat kan?? Twisted Evil
biasa la sis pu3, dah jadi penyakit biasa bagi lelaki ni bila usia meningkat... sampai kan salam kat Orang yang tecinta tu...tah bila den leh jumpa pu3 dan degaOne ni... leh ngeteh sama...

Cinda sihat je, tengah try susuk baru tuu... Ofill cuba la telan bioCT tu hari2... manala tau leh cover gout tu...


affraid affraid ......cinda chat2 belaka.....tp dia kata ada ckit pening...big problem.. What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   29th February 2008, 1:30 am

tu la masalah nya degaOne tu ari den ambil tablet dyno tube banyak sesangat.. kalau tau baik den amik ct tu... sekarang ni den ikut nasihat dOktO pusat kesihatan upm tu je... rawatan berterusan siap ngan darah tinggi kecin manis dan kOlesterOl jahat lagi kekeke..
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   29th February 2008, 9:28 am

Ofill3 wrote:
tu la masalah nya degaOne tu ari den ambil tablet dyno tube banyak sesangat.. kalau tau baik den amik ct tu... sekarang ni den ikut nasihat dOktO pusat kesihatan upm tu je... rawatan berterusan siap ngan darah tinggi kecin manis dan kOlesterOl jahat lagi kekeke..

eh boleh tukar la... bawak je ke HQ produk yg cukup sipat n tukar je dgn apa yg kita nak...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   2nd March 2008, 9:55 pm

ada sesiapa dah try LAV MAGIC tak?
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   3rd March 2008, 2:37 am

Admin wrote:
ada sesiapa dah try LAV MAGIC tak?

soalan ni untuk lelaki jer huhuhu.... mana puteri yer?... dia boleh jawab kot huhu...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   5th March 2008, 4:07 pm

Admin wrote:
ada sesiapa dah try LAV MAGIC tak?


Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ............belum lg la admin....brgnya pon x de... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   5th March 2008, 4:11 pm

degaOne wrote:
Admin wrote:
ada sesiapa dah try LAV MAGIC tak?

soalan ni untuk lelaki jer huhuhu.... mana puteri yer?... dia boleh jawab kot huhu...


i'm back degaone ........... bounce bounce rindu ke? Twisted Evil pu3 g kursus la.......

Rolling Eyes Rolling Eyes ......nk jwb cam ner........pu3 pon x barang nk try... Very Happy Very Happy .....no komen....nnti klu dh ada nnti, baru pu3 boleh jwb.... lol!
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   5th March 2008, 4:50 pm

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
Admin wrote:
ada sesiapa dah try LAV MAGIC tak?

soalan ni untuk lelaki jer huhuhu.... mana puteri yer?... dia boleh jawab kot huhu...


i'm back degaone ........... bounce bounce rindu ke? Twisted Evil pu3 g kursus la.......

Rolling Eyes Rolling Eyes ......nk jwb cam ner........pu3 pon x barang nk try... Very Happy Very Happy .....no komen....nnti klu dh ada nnti, baru pu3 boleh jwb.... lol!


Twisted Evil ngeh!! Twisted Evil ngeh!! Twisted Evil ngeh!! ...

pu3 takyah try laaa, ini untuk isteri2 yg anak da 3 orang dan ke atas... huhuhuu
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   5th March 2008, 6:49 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
Admin wrote:
ada sesiapa dah try LAV MAGIC tak?

soalan ni untuk lelaki jer huhuhu.... mana puteri yer?... dia boleh jawab kot huhu...


i'm back degaone ........... bounce bounce rindu ke? Twisted Evil pu3 g kursus la.......

Rolling Eyes Rolling Eyes ......nk jwb cam ner........pu3 pon x barang nk try... Very Happy Very Happy .....no komen....nnti klu dh ada nnti, baru pu3 boleh jwb.... lol!


Twisted Evil ngeh!! Twisted Evil ngeh!! Twisted Evil ngeh!! ...

pu3 takyah try laaa, ini untuk isteri2 yg anak da 3 orang dan ke atas... huhuhuu



Very Happy Very Happy ..........ye ke? Rolling Eyes ........x berpeluang la ni nk cuba......... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   6th March 2008, 10:55 am

Kalau saja2 nak cuba pun boleh la puteri... pirat
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   6th March 2008, 5:56 pm

degaOne wrote:
Kalau saja2 nak cuba pun boleh la puteri... pirat


lol! lol! .........x effect pape ke confused jgn ada kena kezutan nnti udah...... pirat tongue tongue
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   9th March 2008, 3:14 am

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
Kalau saja2 nak cuba pun boleh la puteri... pirat


lol! lol! .........x effect pape ke confused jgn ada kena kezutan nnti udah...... pirat tongue tongue

Kalau kezutan tu kena pada yg haq ye pahala menanti, klu kepada bukan yg haq ye sendiri mau tanggong maaaa!!!! huhuu...

drunken
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   9th March 2008, 6:25 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
Kalau saja2 nak cuba pun boleh la puteri... pirat


lol! lol! .........x effect pape ke confused jgn ada kena kezutan nnti udah...... pirat tongue tongue

Kalau kezutan tu kena pada yg haq ye pahala menanti, klu kepada bukan yg haq ye sendiri mau tanggong maaaa!!!! huhuu...

drunken


Laughing Laughing Laughing Laughing ...........
Back to top Go down
View user profile
shamxo



Posts : 4
Join date : 2008-03-06
Age : 37

PostSubject: bile nak dapat insentif   10th March 2008, 10:01 pm

SALAM SEMUA,

SAYA HISHAM DARI IPOH

BILE AGAKNYE NAK DAPAT INSENTIF SPS2 JIKA JOIN BULAN 3 NIH...











PELIK TAPI BENAR DAN HALAL
Back to top Go down
View user profile http://www.SumberPendapatan.com
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   10th March 2008, 10:49 pm

shamxo wrote:
SALAM SEMUA,

SAYA HISHAM DARI IPOH

BILE AGAKNYE NAK DAPAT INSENTIF SPS2 JIKA JOIN BULAN 3 NIH...

Join bulan 3 dapat insentif bulan 8 ... jom la join, call saya pun leh...











PELIK TAPI BENAR DAN HALAL
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   11th March 2008, 2:17 am

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes yer x yer jugak ek...... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   12th March 2008, 1:59 am

DegaOne! ko punye sijil dah siap dan dah 17 tahun terperap kat HQ ni... lagi satu cuba check ic no Hadni bin Manan... yang ko bagi tu salah la!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   12th March 2008, 9:24 am

Admin wrote:
DegaOne! ko punye sijil dah siap dan dah 17 tahun terperap kat HQ ni... lagi satu cuba check ic no Hadni bin Manan... yang ko bagi tu salah la!

Masa tahun yg ke 16 tu kenapa tak bagitau dah siap bro... Hadni punya salah?..

Ni aku da detect kat sistem, nama dia korang key in pun salah daa adaka HADMI .. ok ic dia yg betui 750927105709 tolong haaa... minggu ni aku datang HQ kot ...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa yang layak?   

Back to top Go down
 
Siapa yang layak?
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Yang Trader - VertexFX

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: