Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Siapa yang layak?

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Siapa yang layak?   18th February 2008, 4:47 pm

Salam, kepada admin atau sesiapa sahaja...

Baru2 ni aku ada promote pogram myGH2u ni kat memember keturunan NEPAL, dorang sangat berminat... boleh ke rakyat asing join ini myGH2u yer?... mereka semua ada akaun maybank...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   18th February 2008, 7:53 pm

degaOne wrote:
Salam, kepada admin atau sesiapa sahaja...

Baru2 ni aku ada promote pogram myGH2u ni kat memember keturunan NEPAL, dorang sangat berminat... boleh ke rakyat asing join ini myGH2u yer?... mereka semua ada akaun maybank...

Boleh! tiada masalah... sesiapa saja boleh menyertai MyGH2U selagi ada alamat untuk penghantaran produk dan akaun bank dalam malaysia untuk urusan kemasukan bonus. Sebelum ini pun ada warga pakistan dan bangladesh yang telah pun menyertai SPS1.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   18th February 2008, 9:02 pm

Admin wrote:
degaOne wrote:
Salam, kepada admin atau sesiapa sahaja...

Baru2 ni aku ada promote pogram myGH2u ni kat memember keturunan NEPAL, dorang sangat berminat... boleh ke rakyat asing join ini myGH2u yer?... mereka semua ada akaun maybank...

Boleh! tiada masalah... sesiapa saja boleh menyertai MyGH2U selagi ada alamat untuk penghantaran produk dan akaun bank dalam malaysia untuk urusan kemasukan bonus. Sebelum ini pun ada warga pakistan dan bangladesh yang telah pun menyertai SPS1.

Ok tengkiyu admin, mggu dpn insyaallah Nepolion join SPS 2 huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   18th February 2008, 9:30 pm

wah degaone.....bagusnya....dpt org nepal.......bagus gak....diorang dtg cni pon nk cr keje....maklumla, gaji cni tinggi berbanding negara mereka....So, apasalah nya kita tolong mereka bantu keluarga mereka kan.....Rakyat Malaysia ni prihatin....cam cite tanpa sempadan tue Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

avatar

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   19th February 2008, 1:45 am

WARGA PUCHONG DAN KAWASAN SEKITARNYA!!!!GEMPURRR.....

BIZ PREVIEW MYGH2U - Insentif Income 36 Bulan Tanpa Menaja

Rabu, 20.02.2008, 8.30 malam, Di Puchong Prima (Berhampiran dengan Restoren ABC dan KFC - Cari Bank Hong Leong or Maybank)

Presenter - BDC Rozlan Nahar dan BDC Rizal

Presenter Bersama - Saudara Ipin (Marketing Advisor)

Kepada yg ada prospek tapi tak reti nak cakap, haaa.....meh bawak ke sana...yg nak tambah ilmu, nak cari peluang or nak positif kan diri pun...dijemput hadir!!!

Bersama MYHG2U untuk mencapai impian masing-masing!!!!

"Impian tanpa hadirnya peluang,usaha menjadi sia-sia. Peluang yg tidak disertakan usaha, mustahil impian akan menjadi kenyataan"
__________________
Email: crushhide@yahoo.com YM: crushhide
Rizal 012-3649384/019-2714659-Selangor/N9/Johor
Official web : http://www.mygh2u.com
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   19th February 2008, 6:05 pm

puteri_206 wrote:
wah degaone.....bagusnya....dpt org nepal.......bagus gak....diorang dtg cni pon nk cr keje....maklumla, gaji cni tinggi berbanding negara mereka....So, apasalah nya kita tolong mereka bantu keluarga mereka kan.....Rakyat Malaysia ni prihatin....cam cite tanpa sempadan tue Very Happy

sesungguhnya bahasa degaone adalah macam2 termasuklah nepal...hehehe,jepun dia tengah study tu...
Back to top Go down
View user profile
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

avatar

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   20th February 2008, 7:30 pm

Sistem Rangkaian Perniagaan MYGH2U adalah satu2nya yg memperkenalkan PEMBERIAN INSENTIF TUNAI selama 36 bulan dan KAEDAH JUALAN BALIK sehingga maksima 300% kepada ahli2nya tidak kira ANDA AKTIF atau TIDAK AKTIF. Tiada istilah MODAL LEBUR sekiranya anda bersama kami. Selain itu, sistem pembayaran BONUS SECARA TUNAI TERUS KE AKAUN samada HARIAN atau BULANAN adalah yg terbaik setakat ini. TUNGGU APA LAGI?????

Yang terbaik dari MYGH2U Network System

1)Sponsoring Bonus (4 layer infinity)
2)Pairing Bonus RM40 per pairing infinity-Max
RM500 per BC per day)
3)LO/Flushing bonus 20% CTO
4)Insentif
5)Buy back option 100% to 300%

Semua di atas dibayar secara tunai terus ke akaun

Bonus 1 - 3 dibayar tunai terus ke akaun setiap hari

Insentif diberi kepada semua 8000 ahli tidak kira anda yg terawal atau terakhir dan walaupun anda tidak aktif dan tidak mempunyai group sales -semua dapat sebulan sekali bermula June 2008 selama 36 bulan

Buy back option dibayar selepas 12 kali menerima insentif (untuk orang yg tak berminat nak meneruskan peneruskan penerimaan insentif)

rizal0123649384/0192714659Selangor/N9/Johor
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   21st February 2008, 12:06 am

halimkjg wrote:
puteri_206 wrote:
wah degaone.....bagusnya....dpt org nepal.......bagus gak....diorang dtg cni pon nk cr keje....maklumla, gaji cni tinggi berbanding negara mereka....So, apasalah nya kita tolong mereka bantu keluarga mereka kan.....Rakyat Malaysia ni prihatin....cam cite tanpa sempadan tue Very Happy

sesungguhnya bahasa degaone adalah macam2 termasuklah nepal...hehehe,jepun dia tengah study tu...


mana taknya abg halim......degaone kan dok kat sekolah.....ala, klu abg halim nk menyamar jd degaone pon bule...... Very Happy Basketball
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   21st February 2008, 8:09 am

puteri_206 wrote:
halimkjg wrote:
puteri_206 wrote:
wah degaone.....bagusnya....dpt org nepal.......bagus gak....diorang dtg cni pon nk cr keje....maklumla, gaji cni tinggi berbanding negara mereka....So, apasalah nya kita tolong mereka bantu keluarga mereka kan.....Rakyat Malaysia ni prihatin....cam cite tanpa sempadan tue Very Happy

sesungguhnya bahasa degaone adalah macam2 termasuklah nepal...hehehe,jepun dia tengah study tu...


mana taknya abg halim......degaone kan dok kat sekolah.....ala, klu abg halim nk menyamar jd degaone pon bule...... Very Happy Basketball

Ish!! mana bulih, jin dia lain la...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   22nd February 2008, 5:06 am

affraid affraid takutnya.......... Very Happy yg penting degaone x apa2 kan pu3....... flower
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   24th February 2008, 11:24 am

puteri_206 wrote:
affraid affraid takutnya.......... Very Happy yg penting degaone x apa2 kan pu3....... flower

huhu... puteri, amacam pengembaraan ke ASRAMA NEPAL?... best tak/... terbayang tak sebelum ni? huhuhu
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   24th February 2008, 4:20 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
affraid affraid takutnya.......... Very Happy yg penting degaone x apa2 kan pu3....... flower

huhu... puteri, amacam pengembaraan ke ASRAMA NEPAL?... best tak/... terbayang tak sebelum ni? huhuhu


Laughing Laughing boleh tahan la....... lol! ada la hensem ckit..... Twisted Evil kelako pon ada, dah mcm kru dg plak g wat pengembaraan "tiada sempadan" flower
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   24th February 2008, 4:46 pm

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
affraid affraid takutnya.......... Very Happy yg penting degaone x apa2 kan pu3....... flower

huhu... puteri, amacam pengembaraan ke ASRAMA NEPAL?... best tak/... terbayang tak sebelum ni? huhuhu


Laughing Laughing boleh tahan la....... lol! ada la hensem ckit..... Twisted Evil kelako pon ada, dah mcm kru dg plak g wat pengembaraan "tiada sempadan" flower

huhuhuu.... selama ni kita mcm tengok dorang ni jahat je kan?, sebenarnya rumah dorang lagi kemas dari umah bujang budak2 kilang kita... aku suka betul cara dorang duduk becangkong tu, trademark rupanya...

puteri, klu malam td tu dorang hidang air agak2 puteri minum tak? ....

Tapi tersangat terima kasih kat BDC Rizal sebab penerangan dalam Bahasa London yg saaaangat best... tak sangka aku BDC Rizal ni muka dia ala2 jawa tapi lahjah LONDON dia pergH!!! superb maaaa...!!!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   24th February 2008, 5:03 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
affraid affraid takutnya.......... Very Happy yg penting degaone x apa2 kan pu3....... flower

huhu... puteri, amacam pengembaraan ke ASRAMA NEPAL?... best tak/... terbayang tak sebelum ni? huhuhu


Laughing Laughing boleh tahan la....... lol! ada la hensem ckit..... Twisted Evil kelako pon ada, dah mcm kru dg plak g wat pengembaraan "tiada sempadan" flower

huhuhuu.... selama ni kita mcm tengok dorang ni jahat je kan?, sebenarnya rumah dorang lagi kemas dari umah bujang budak2 kilang kita... aku suka betul cara dorang duduk becangkong tu, trademark rupanya...

puteri, klu malam td tu dorang hidang air agak2 puteri minum tak? ....

Tapi tersangat terima kasih kat BDC Rizal sebab penerangan dalam Bahasa London yg saaaangat best... tak sangka aku BDC Rizal ni muka dia ala2 jawa tapi lahjah LONDON dia pergH!!! superb maaaa...!!!


betul tu degaone.klu la budak2 bujang tempat kita g rumah diorang, mesti terpegun...... Very Happy ye la kot, diorang nyer trademark......tp kelako sgt... bounce bounce

ntah la, degaone....maybe minum kot.....dia dh bagi, lenjan la....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: HARIAN METRO 26 FEBRUARI 2008   25th February 2008, 2:05 am

Jangan lupa untuk dapatkan Harian Metro esok ye!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th February 2008, 2:50 am

baik admin.............nnti pu3 g borong kat pasar borong selayang...... flower
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th February 2008, 3:06 am

Admin wrote:
degaOne wrote:
Salam, kepada admin atau sesiapa sahaja...

Baru2 ni aku ada promote pogram myGH2u ni kat memember keturunan NEPAL, dorang sangat berminat... boleh ke rakyat asing join ini myGH2u yer?... mereka semua ada akaun maybank...

Boleh! tiada masalah... sesiapa saja boleh menyertai MyGH2U selagi ada alamat untuk penghantaran produk dan akaun bank dalam malaysia untuk urusan kemasukan bonus. Sebelum ini pun ada warga pakistan dan bangladesh yang telah pun menyertai SPS1.

just den nak tanya dan nak tau... mula mula den jOin dulu peOple yang perkenal kan menda ni kat den kata mlm dan sps ni just untuk melayu islam saja... sO pertanyaan den... sekarang sudah dibOleh kan ke? atau mmg dibOleh kan ke dari dulu yang sesiapa pun bOleh jOin tidak mengira melayu muslim Or sesiapa saja dari seanterO dunia... ? affraid
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th February 2008, 4:19 pm

ofill, program ni bukan ke utk sume tanpa mengira bangsa dan agama? Rolling Eyes Bg pandangan pu3, bagus gak sebenarnya dibuka kpd org luar lg2 bkn warga Malaysia....Setidak2nya, kita dpt gak membantu diorang ni menambah pendapatan bila diorang balik negara masing2.......x la terus jadi makin miskin..... sunny


Apa pun, biarlah admin yg merungkai persoalan ni...... Razz Basketball
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th February 2008, 7:49 pm

puteri_206 wrote:
ofill, program ni bukan ke utk sume tanpa mengira bangsa dan agama? Rolling Eyes Bg pandangan pu3, bagus gak sebenarnya dibuka kpd org luar lg2 bkn warga Malaysia....Setidak2nya, kita dpt gak membantu diorang ni menambah pendapatan bila diorang balik negara masing2.......x la terus jadi makin miskin..... sunny


Apa pun, biarlah admin yg merungkai persoalan ni...... Razz Basketball
sebab tu la sis puteri den minta admin yang jawab persOalan ini, pada saya lebih baik utama kan anak dirumah dari kera di hutan... tak gitu puteri... maksud bangsa pada den ni membawa erti yang sangat luas... den megah bangsa den bangsa melayu secara am nya i mean minangkabau secara peribadi nya... hehe
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th February 2008, 8:32 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
ofill, program ni bukan ke utk sume tanpa mengira bangsa dan agama? Rolling Eyes Bg pandangan pu3, bagus gak sebenarnya dibuka kpd org luar lg2 bkn warga Malaysia....Setidak2nya, kita dpt gak membantu diorang ni menambah pendapatan bila diorang balik negara masing2.......x la terus jadi makin miskin..... sunny


Apa pun, biarlah admin yg merungkai persoalan ni...... Razz Basketball
sebab tu la sis puteri den minta admin yang jawab persOalan ini, pada saya lebih baik utama kan anak dirumah dari kera di hutan... tak gitu puteri... maksud bangsa pada den ni membawa erti yang sangat luas... den megah bangsa den bangsa melayu secara am nya i mean minangkabau secara peribadi nya... hehe

Bukan kita tak ofer pada kaum kita sendiri tapi negatif mereka lebih tinggi dari yg positif so lita sendiri boleh fikir...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: MyGH2U terbuka kepada semua!   25th February 2008, 11:14 pm

MyGH2U terbuka kepada semua bangsa kecuali Yahudi... hehehe... Namun jika diperhatikan majoriti ahli MyGH2U adalah Melayu. Ini adalah kerana kebanyakkan leader yang sediada lebih mudah berkomunikasi sesama Melayu. Sekiranya anda mempunyai prospek yang terdiri daripada bangsa lain maka ianya tidak menjadi masalah kerana pintu MyGH2U sentiasa terbuka kepada semua. Sebelum ini ada juga ahli dikalangan bangsa Cina, India, Bangladesh dan Pakistan turut menyertai SPS1, cuma mereka kurang diberi bimbingan oleh leader yang membawa mereka menyertai SPS1 itu. Sekiranya anda ingin berjaya didalam Multi Level, pertama sekali anda perlu membimbing downline anda sehingga mereka berjaya. Untuk memastikan mereka berjaya, anda perlu memberi mereka tips atau ilmu bagaimana untuk menaja, bagaimana untuk menyenaraikan prospek, menyusun hierarchy dan sebagainya..
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   25th February 2008, 11:28 pm

Admin wrote:
MyGH2U terbuka kepada semua bangsa kecuali Yahudi... hehehe... Namun jika diperhatikan majoriti ahli MyGH2U adalah Melayu. Ini adalah kerana kebanyakkan leader yang sediada lebih mudah berkomunikasi sesama Melayu. Sekiranya anda mempunyai prospek yang terdiri daripada bangsa lain maka ianya tidak menjadi masalah kerana pintu MyGH2U sentiasa terbuka kepada semua. Sebelum ini ada juga ahli dikalangan bangsa Cina, India, Bangladesh dan Pakistan turut menyertai SPS1, cuma mereka kurang diberi bimbingan oleh leader yang membawa mereka menyertai SPS1 itu. Sekiranya anda ingin berjaya didalam Multi Level, pertama sekali anda perlu membimbing downline anda sehingga mereka berjaya. Untuk memastikan mereka berjaya, anda perlu memberi mereka tips atau ilmu bagaimana untuk menaja, bagaimana untuk menyenaraikan prospek, menyusun hierarchy dan sebagainya..
terima kasih kerana menjawab pertanyaan saya dengan jelas... harap saudara degaOne jangan terikat dengan emOsi ke bangsa an ni... hehe... dan terus terang saya beritau jOin hal ini sebab insentif... saya tak jOin mlm hehe... dan jangan pertikai kan kenapa, sbb tu hak saya... hehe.. anyhOw thanks a lOt saudara admin...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th February 2008, 2:05 am

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
ofill, program ni bukan ke utk sume tanpa mengira bangsa dan agama? Rolling Eyes Bg pandangan pu3, bagus gak sebenarnya dibuka kpd org luar lg2 bkn warga Malaysia....Setidak2nya, kita dpt gak membantu diorang ni menambah pendapatan bila diorang balik negara masing2.......x la terus jadi makin miskin..... sunny


Apa pun, biarlah admin yg merungkai persoalan ni...... Razz Basketball
sebab tu la sis puteri den minta admin yang jawab persOalan ini, pada saya lebih baik utama kan anak dirumah dari kera di hutan... tak gitu puteri... maksud bangsa pada den ni membawa erti yang sangat luas... den megah bangsa den bangsa melayu secara am nya i mean minangkabau secara peribadi nya... hehe


hampeh.........ku ingatkan megah kenapa.......rupanya megah minangkabau............. Evil or Very Mad
klu mcm tu pu3 pon nk megah jugak la...... " bangsa melayu + cina = Question "
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th February 2008, 2:08 am

degaOne wrote:
Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
ofill, program ni bukan ke utk sume tanpa mengira bangsa dan agama? Rolling Eyes Bg pandangan pu3, bagus gak sebenarnya dibuka kpd org luar lg2 bkn warga Malaysia....Setidak2nya, kita dpt gak membantu diorang ni menambah pendapatan bila diorang balik negara masing2.......x la terus jadi makin miskin..... sunny


Apa pun, biarlah admin yg merungkai persoalan ni...... Razz Basketball
sebab tu la sis puteri den minta admin yang jawab persOalan ini, pada saya lebih baik utama kan anak dirumah dari kera di hutan... tak gitu puteri... maksud bangsa pada den ni membawa erti yang sangat luas... den megah bangsa den bangsa melayu secara am nya i mean minangkabau secara peribadi nya... hehe

Bukan kita tak ofer pada kaum kita sendiri tapi negatif mereka lebih tinggi dari yg positif so lita sendiri boleh fikir...


betoi tu..........kdg2 baguis lg ckp ngn bkn kaum kita......mcm org Nepal tu kan degaone......dok cangkung, angguk2 tanda paham....... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Siapa yang layak?   26th February 2008, 2:13 am

Admin wrote:
MyGH2U terbuka kepada semua bangsa kecuali Yahudi... hehehe... Namun jika diperhatikan majoriti ahli MyGH2U adalah Melayu. Ini adalah kerana kebanyakkan leader yang sediada lebih mudah berkomunikasi sesama Melayu. Sekiranya anda mempunyai prospek yang terdiri daripada bangsa lain maka ianya tidak menjadi masalah kerana pintu MyGH2U sentiasa terbuka kepada semua. Sebelum ini ada juga ahli dikalangan bangsa Cina, India, Bangladesh dan Pakistan turut menyertai SPS1, cuma mereka kurang diberi bimbingan oleh leader yang membawa mereka menyertai SPS1 itu. Sekiranya anda ingin berjaya didalam Multi Level, pertama sekali anda perlu membimbing downline anda sehingga mereka berjaya. Untuk memastikan mereka berjaya, anda perlu memberi mereka tips atau ilmu bagaimana untuk menaja, bagaimana untuk menyenaraikan prospek, menyusun hierarchy dan sebagainya..


flower flower .......thanx admin......sekurang2 nya, downline tu dh ada ilmu nk taja org.........Apapun, sedikit sebanyak, thanx gak la pada BDC RIZAL......dpt gak ilmu sikit sebanyak nak ckp ngn org.....x sia2 gak pu3 ikut degaone g rumah Nepal.......klu x, smpai skrg takut & x tau nak terangkan pd org pasal program ni........ Twisted Evil

Pu3 dh boleh jd pengikut degaone.........(ntah sape nama laki tue.........lupa plak) farao
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Siapa yang layak?   

Back to top Go down
 
Siapa yang layak?
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Yang Trader - VertexFX

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: