Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next
AuthorMessage
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th February 2008, 2:57 am

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
mana ofill ni pegi......ofill................. Rolling Eyes

puteri ngn degaOne nk g dating ni......nk itot tak?? ....jom ar kt bedal char keoy teow kat shah alam ni..... Twisted Evil

lOOr den adO ni pu3... degaOne a ah den ni supir nya neng puteri haha... dah u all dating tak kan la den nak kacau daun... brO admin ngan brO khadam01 terus terang la den sebOnar nya tak mO tau pun pasal KL tan ke sapO kediO, yang den jOin mygh hanya pasal investmenst saja... repeat inestment saja.. it because den tak minat nak jOin mlm, cam tu juga den rasa yang layzie tanya tu pasal kerja Or jawatan kOsOng.. bukan pasal nak jadi buisnessment mygh ni... pu3 kat sek 24 ke? alamak.. den selalu g sek 17 cause rumah adik kat sinun...

loooo...apa plak ofill...bukan pu3 ngn degaone je, merajuk plak mem pu3 nnti.......ala, kami g ber3la (pu3, abe pu3, degaone)..........jomla skali.... Very Happy ..sek 17, pu3 slalu gak g sana....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Program MyGH2U di Hotel De Palma   15th February 2008, 4:04 am

Datang la ramai-ramai mlm nie ke Hotel De Palma Shah Alam. Penerangan oleh Lann A to Z dan En. Muhd Rafein @ Ipin mengenai Pelan Pemasaran MyGH2U.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th February 2008, 6:09 am

ingatkan dah lepas........admin, cam ner nk dtg....tarikh ngn masa pon x bg tau.... Laughing .....suruh abg lan autograf CD skali tau.... Twisted Evil ..

klu x, pu3 nk merajuk ngn admin....
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th February 2008, 7:39 pm

puteri_206 wrote:
ingatkan dah lepas........admin, cam ner nk dtg....tarikh ngn masa pon x bg tau.... Laughing .....suruh abg lan autograf CD skali tau.... Twisted Evil ..

klu x, pu3 nk merajuk ngn admin....

Ala orang da tabor jemputan dah guna SMS, puteri tak datang puunn... No
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th February 2008, 8:35 pm

bila ek? klu bln jan hr tu, memang x dpt.....g spital la.....tu kena tau dulu, skrg ni payahla degaone...x pe, yg penting masih smpt lg nk aktifkan sps2 ni......nmpk gayanya, kena tggu gaji la yer........habis dah smua smpanan bayo yuran u.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th February 2008, 9:33 pm

puteri_206 wrote:
bila ek? klu bln jan hr tu, memang x dpt.....g spital la.....tu kena tau dulu, skrg ni payahla degaone...x pe, yg penting masih smpt lg nk aktifkan sps2 ni......nmpk gayanya, kena tggu gaji la yer........habis dah smua smpanan bayo yuran u.... Very Happy
lO pu3 still study ke? nengOk la nanti kalau den free den ngulOr kat sana... nak mintak cd lan tu... nak salam petik ngan dia.. keke
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   18th February 2008, 3:02 am

yup......part time... bounce ...la,puteri nk beli la ofill....klu abg lan nk bg free pon ak gak....

Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Penerimaan Insentif PLC Broadband   18th February 2008, 6:36 am

Insentif atau sumbangan saguhati untuk ahli mygh2u SPS1 akan diberikan pada 20hb Mac 2008. Pengumuman ini juga akan dibuat melalui akhbar Harian Metro tidak lama lagi.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   18th February 2008, 9:02 am

Admin wrote:
Insentif atau sumbangan saguhati untuk ahli mygh2u SPS1 akan diberikan pada 20hb Mac 2008. Pengumuman ini juga akan dibuat melalui akhbar Harian Metro tidak lama lagi.


Waaaaa!!!!... ini macam la baguih!!!
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   18th February 2008, 9:33 pm

Admin wrote:
Insentif atau sumbangan saguhati untuk ahli mygh2u SPS1 akan diberikan pada 20hb Mac 2008. Pengumuman ini juga akan dibuat melalui akhbar Harian Metro tidak lama lagi.


wah....sonoknya.........alhamdulillah, syukur..........apa lg, sume g solat syukur....sekarang..... Basketball
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   18th February 2008, 9:36 pm

mari kita sume nnti kan kemunculannya.......sapa x sempat beli paper, meh dtg ofis pu3.....hr2 ada....klu x cukup, boleh tgk online.....meh la kt sama2 tggu........x sabar la plak.......

Alhamdulillah......... Laughing
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: MyGH2U masuk Harian Metro   19th February 2008, 12:53 am

gambar DegaOne pun ada masuk paper nanti! beli byk2 sikit
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

avatar

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   19th February 2008, 1:42 am

WARGA PUCHONG DAN KAWASAN SEKITARNYA!!!!GEMPURRR.....

BIZ PREVIEW MYGH2U - Insentif Income 36 Bulan Tanpa Menaja

Rabu, 20.02.2008, 8.30 malam, Di Puchong Prima (Berhampiran dengan Restoren ABC dan KFC - Cari Bank Hong Leong or Maybank)

Presenter - BDC Rozlan Nahar dan BDC Rizal

Presenter Bersama - Saudara Ipin - Marketing Advisor

Kepada yg ada prospek tapi tak reti nak cakap, haaa.....meh bawak ke sana...yg nak tambah ilmu, nak cari peluang or nak positif kan diri pun...dijemput hadir!!!

Bersama MYHG2U untuk mencapai impian masing-masing!!!!

"Impian tanpa hadirnya peluang,usaha menjadi sia-sia. Peluang yg tidak disertakan usaha, mustahil impian akan menjadi kenyataan"
__________________
Email: crushhide@yahoo.com YM: crushhide
Rizal 012-3649384/019-2714659-Selangor/N9/Johor
Official web : http://www.mygh2u.com
Back to top Go down
View user profile
Hemoh!Hemoh!Hemoh!

avatar

Posts : 10
Join date : 2008-02-19

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   20th February 2008, 7:30 pm

Sistem Rangkaian Perniagaan MYGH2U adalah satu2nya yg memperkenalkan PEMBERIAN INSENTIF TUNAI selama 36 bulan dan KAEDAH JUALAN BALIK sehingga maksima 300% kepada ahli2nya tidak kira ANDA AKTIF atau TIDAK AKTIF. Tiada istilah MODAL LEBUR sekiranya anda bersama kami. Selain itu, sistem pembayaran BONUS SECARA TUNAI TERUS KE AKAUN samada HARIAN atau BULANAN adalah yg terbaik setakat ini. TUNGGU APA LAGI?????

Yang terbaik dari MYGH2U Network System

1)Sponsoring Bonus (4 layer infinity)
2)Pairing Bonus RM40 per pairing infinity-Max
RM500 per BC per day)
3)LO/Flushing bonus 20% CTO
4)Insentif
5)Buy back option 100% to 300%

Semua di atas dibayar secara tunai terus ke akaun

Bonus 1 - 3 dibayar tunai terus ke akaun setiap hari

Insentif diberi kepada semua 8000 ahli tidak kira anda yg terawal atau terakhir dan walaupun anda tidak aktif dan tidak mempunyai group sales -semua dapat sebulan sekali bermula June 2008 selama 36 bulan

Buy back option dibayar selepas 12 kali menerima insentif (untuk orang yg tak berminat nak meneruskan peneruskan penerimaan insentif)

rizal0123649384/0192714659Selangor/N9/Johor
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   20th February 2008, 11:01 pm

Sekarang ni orang Sabah ramai yang masuk Master Platinum... Cayalah! Kat HQ ni.. tiap-tiap hari dapat registration Master Platinum dari Sabah! Orang Sabah banyak duit la...
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   20th February 2008, 11:51 pm

Admin wrote:
gambar DegaOne pun ada masuk paper nanti! beli byk2 sikit

Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   20th February 2008, 11:52 pm

Admin wrote:
Sekarang ni orang Sabah ramai yang masuk Master Platinum... Cayalah! Kat HQ ni.. tiap-tiap hari dapat registration Master Platinum dari Sabah! Orang Sabah banyak duit la...


wow...........sonoknya.... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   21st February 2008, 8:12 am

Admin wrote:
gambar DegaOne pun ada masuk paper nanti! beli byk2 sikit

Alamak, aku dengar muka aku je dah satu page bercolour lagi... huhuu jgn le gitu, letak size separoh gambar paspot udah ler...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Harian Metro 26 Februari 2008   22nd February 2008, 2:42 am

MyGh2U akan diiklan dalam akhbar Harian Metro pada 26 Februari 2008.
Beli la banyak-banyak... boleh dijadikan bahan untuk sponsor!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 3:49 am

wahhh...bagus2 ini mYgh2u memang betul2 Holiauuuu...!! malam sok kat Sg Besar jemput datang kita makan karipap...heheh
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 5:01 am

halimkjg wrote:
wahhh...bagus2 ini mYgh2u memang betul2 Holiauuuu...!! malam sok kat Sg Besar jemput datang kita makan karipap...heheh


abg halim, dh x ngantuk lg ke? Sleep tongue forum ni nak bertukar wajah........cantiknya........thanx admin, pu3 suka colour dia.... flower
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 5:03 am

degaOne wrote:
Admin wrote:
gambar DegaOne pun ada masuk paper nanti! beli byk2 sikit

Alamak, aku dengar muka aku je dah satu page bercolour lagi... huhuu jgn le gitu, letak size separoh gambar paspot udah ler...

Very Happy Very Happy okla tu degaone, jd la terkenal kejap....jgn lepas ni bila pu3 nk jumpa, dh susah...silap2, kalah MB Basketball
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 5:05 am

Admin wrote:
MyGh2U akan diiklan dalam akhbar Harian Metro pada 26 Februari 2008.
Beli la banyak-banyak... boleh dijadikan bahan untuk sponsor!

haaaaaa.............apa lagi, beli harian metro........sapa yg kehabisan newspaper, dtg library pu3......pu3 bg dia baca melalui ebrowse..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nasiberiani



Posts : 16
Join date : 2008-01-03

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 6:56 pm

Nak tanya berkenaan plc dah mula ke? Harap admin dapat bagi sikit info terbaru berkenaan projek ni.
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   22nd February 2008, 7:16 pm

puteri_206 wrote:
halimkjg wrote:
wahhh...bagus2 ini mYgh2u memang betul2 Holiauuuu...!! malam sok kat Sg Besar jemput datang kita makan karipap...heheh


abg halim, dh x ngantuk lg ke? Sleep tongue forum ni nak bertukar wajah........cantiknya........thanx admin, pu3 suka colour dia.... flower

wah...tak ngantok dah...suka sangat...kalau masukkan radio sinar FM lagi syokk...!!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 4 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: