Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
AuthorMessage
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 4:34 am

LayZie wrote:
wahh dh mcm raya pulak..singah menyingah.. Very Happy nk duit raye!!!yeah!!!kje blom dpt lg nie...moge2 sps1 ni cpt sket dpt ==> Jawatan yang kosong sekarang ni sebagai leader mygh2u.. kalau prestasi memuaskan dapat naik pangkat jadi business development consultant<==admin ni btul ke??sy xde pengalaman...kje biase2 sudah...


ala layzie, klu cam ni la nk dpt kenal ahli2 mygh2u.... Very Happy duit raya Rolling Eyes Rolling Eyes ..tggu raya la bru minta.....

x pon, tggu hasil sume dh dpt, Idea leh ar wat gathering ke, family day ke, dinner ke.......utk ahli mygh2u ke... Laughing .....baru best cikit... baru ar semangat... lol!
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 7:39 am

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

Kesian puteri, apa kata jumpa saya... saya dok shah alam gak kat 19 jer, sms saya ler 019-3484807

"myGH2u.com Lain Dari Yg Lain"


memang kesian, jgn kata kat 19, rumah, keje pe, sume puteri tau... Twisted Evil ..cuba ingat siapa gue Question Question jgn plak lupa sms kt no
019-257XXXX Rolling Eyes

Puteri... da cuba SMS dah tak dapat pun... xpe lapang2 nnt degaOne dtg umah puteri lagi yer... rendeer Razz
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 11:36 pm

LayZie wrote:
wahh dh mcm raya pulak..singah menyingah.. Very Happy nk duit raye!!!yeah!!!kje blom dpt lg nie...moge2 sps1 ni cpt sket dpt ==> Jawatan yang kosong sekarang ni sebagai leader mygh2u.. kalau prestasi memuaskan dapat naik pangkat jadi business development consultant<==admin ni btul ke??sy xde pengalaman...kje biase2 sudah...

maksudnya mula2 join ahli mygh2u. buat network jadi leader... kalo prestasi memuaskan... pihak syarikat akan melantik anda sebagai business development consultant yang akan memperolehi pelbagai faedah sampingan.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 11:37 pm

khadam01 wrote:
salam, saya terpanggil utk menulis dlm forum ini apabila melihat pelbagai dakwaan yg tak berapa tepat. apa2pun, sepatutnya ahli2 mygh2u jgnlah risau sebab ada buy back option dlm sps1 dan sps2. selama yg saya kenal KL Tan sebagai seorg kawan(bukan sebagai leader), byk perkara kami selalu bincangkan dan byk sudah saya melihat cara dia berurusan. rata2nya saya berani nyatakan dia seorg yg jujur dan gentleman dlm dealnya. Bahkan byk sekali keadaan2 yg diktakan dia tipu org, sebenarnya adalah samaada salah faham penuduh, atau fitnah org yg ambil kesempatan atau penipuan oleh leaders yg on the way down akibat salah atau silap sendiri.
KL Tan dah lebih 20 thn dlm bisness MLM dan ramai yg dah berjyaa bersama beliau. Bangunan pun dah lama situ takdelah dok pindah2 dan menyorok.
sebelum ada SPS1 dan sps2 ni kami pernah berbincang mengenai synergy MLM dengan venture oleh sykt MLM dlm perusahaan lain. Hakkatnya ramai rg berbangga sebab sykt MLM yg mereka join ada kilang ada itu dan ada ini. itu bagus sebab itu lambang stability sykt tetapi takat tujelah. sykt takdelah nak share habuan2 mereka dgn members melalui ventures sykt dlm perusahaan2 lain tu.
di Mygh2u, konsepnya ialah apresiasi iaitu sykt share dgn ahli2 apa2 habuan mereka dlm perusahan mereka yg lainnya klu untung. syaratnya, mereka mahu ahli2 fokus dgn MLM. Kenapa nak buat begini?
Sebabnya ialah kerana setahun yg lalu gelombang skim2 cepat kaya/piramid melalui internet yg hram begitu kuat sehinggakan perusahaan MLM yg sah byk yg tergugat walaupun produk2 memang hebat. Group saya sahaja dah beratus kali buat repeat sales ke atas produk2 sykt semenjak dari KDA dulu lagi.ramai pelanggang setia yg buat duit mahupun tidak tetap cari produk2 KDA yg baru dan lama. Ini krn KL Tan adalah begitu prihatin bila mencari produkbaru utk kegunaan dan bukan utk untung sahaja.Cuma klu saya boleh komenlah, packaging selama ni memang menjadi kelemahanlah dan juga dokumentasi. skrg bila MYgh2u naik, saya lihat hal tersebut pun dah diperbaiki.
sememangnya di sini mygh2u bukan menawarkan pelaburan. buat apalah sibuk dgn pelaburan sgt klu sebenarnya marketing plan dan produk memang dah power.
bagi mereka yg networker, seller, di sini memang tempat yg tepat bagi mereka danscara tak langsung bila buat MLM mygh2u ini mereka akan diberiinsentif yg hebat. Bukan tabung kereta, bukan pelancongan dan bukan pula rumah tetapi saguhati berpeluang dpt kongsi sikit keuntungan sykt dlm pelbagai usaha mereka yg lain.
nbukankah ditawarkan daily bonus direc to bank a/c? klu kita fkus di situ dan gunakan sps sebagai pelincir dan safety net sebagai langkah permulaan menjinakkan kembali org2 yg pernah syok atau masih syok dgn skim2 pelaburan haram, mka mereka kemudiannya akan nampak kelebihan berusaha dlm MLM ini.
Selain itu tawaran insentif ini amat mudah utk achieve berbanding dgn kebykan insentif pelbagai sykt lain yg mana mereka2 yg hebat sahaja yg mudah capai.
cukup dulu sampai di sini sebab saya dok sabah ni dah dekat maghrib.
cuma ingatan kepada kawan2 yg Insya Allah klu ada rezeki lebih nanti, jgn lupa bayar zakat dulu, byr semua hutang piutang, jgn gi berpoya2 tak tentu hala, bantu umat terutama keluarga trdekat dulu dn bersedekah.
Insentif pun hanya 36 bulan dan of course anything can happen. so, buatlah persediaan perusahaan apa kita nak buat bila dpt habuan harian dan bulanan begini kerana langit tak selalu cerah.
wassalam Surprised

perghhh... penerangan yang sangat menarik! terima kasih
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 11:50 pm

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

sebagai ahli mygh2u anda layak menerima:

1. Bonus DS
2. Bonus GP
3. Bonus LO
4. Produk
5. Insentif SPS2 selama 3 tahun berdasarkan kelayakan
6. Jaminan Belian semula sehingga 3 kali ganda berdasarkan kelayakan

Bonus DS, GP dan LO akan diterima oleh anda setiap hari sekiranya anda menjalankan perniagaan mygh2u dengan menaja ahli baru. Di mygh2u anda akan dapati ramai ahli yang memperolehi pendapatan harian terus kedalam akaun bank diantara RM500 ke RM3000 sehari. ini membuktikan pelan pemasaran mygh2u mudah dicapai oleh sesiapa sahaja yang bersungguh-sungguh dalam menjalankan perniagaan ini walaupun tanpa pengalaman.

produk yang ditawarkan pula hanya yang berkualiti tinggi, bukan sekadar kosmetik atau sekadar perhiasan untuk melindungi perniagaan seperti skim perlaburan yang aktif dahulu.

Insentif SPS2 hanya terbuka kepada 8ribu keahlian sahaja. insentif diterima daripada keuntungan syarikat melalui projek bijih besi di Solok, Sumatra Indonesia. agihan adalah seperti berikut: RM12 - RM20 X tan metrik bulan tersebut dan dibahagikan kepada ahli yang layak. RM12 - RM20 adalah berdasarkan harga pasaran besi semasa yang ketika ini pihak syarikat tetapkan RM20. pihak syarikat mensasarkan keluaran bijih besi diantara RM50 ribu sehingga 1 juta tan metrik setiap bulan berdasarkan lombong yang dimiliki. Ketika ini pihak syarikat memiliki 3 lombong bijih besi dan sedang dalam perbincangan untuk memiliki lebih lagi.

Jaminan belian semula diberikan selepas 1 tahun daripada penerimaan insentif pertama berdasarkan kelayakan iaitu 300% kepada ahli platinum dan master platinum dan 100% kepada ahli silver dan gold.

ini bermakna sebagai ahli mygh2u anda tidak kerugian kerana pertama sekali telah perolehi produk yang berkualiti tinggi dan kedua jaminan belian semula wang anda.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th February 2008, 12:51 am

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

Kesian puteri, apa kata jumpa saya... saya dok shah alam gak kat 19 jer, sms saya ler 019-3484807

"myGH2u.com Lain Dari Yg Lain"


memang kesian, jgn kata kat 19, rumah, keje pe, sume puteri tau... Twisted Evil ..cuba ingat siapa gue Question Question jgn plak lupa sms kt no
019-257XXXX Rolling Eyes

Puteri... da cuba SMS dah tak dapat pun... xpe lapang2 nnt degaOne dtg umah puteri lagi yer... rendeer Razz


degaOne........memang ar x dpt....itu no fon mem puteri.... Twisted Evil ...k, puteri tggu degaone dtg rmh puteri ngn membawa anak2 yg kiut miut tu...... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th February 2008, 12:56 am

oooo......cam tu ke admin....cam ner plak ngn byrn plan sps2 ni....klu x silap RM 380....tp puteri nk kan lebih lanjut psl ni......leh ar.... puteri x sempat nk baca dgn lanjut...hope dpt ar terangkan.... Embarassed
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th February 2008, 7:35 am

puteri_206 wrote:
oooo......cam tu ke admin....cam ner plak ngn byrn plan sps2 ni....klu x silap RM 380....tp puteri nk kan lebih lanjut psl ni......leh ar.... puteri x sempat nk baca dgn lanjut...hope dpt ar terangkan.... Embarassed

pakej yang ada:

1. Bronze RM380 / mesti sponsor 1 - 6 ahli dlm masa 1 bulan untuk dapat 1 point / 1 BC produk / tiada buy back policy

2. Gold RM380 / mesti sponsor 7 ahli keatas dlm masa 1 bulan utk dpt 10 point / 1 BC produk / 100% buy back policy

3. Silver RM1050 / 3 point / atau sponsor 7 ahli keatas dlm masa 1 bulan utk dpt 10 point / 3 BC produk / 100% buy back policy

4. Platinum RM2660 / 10 point / 7BC produk / 300% buy back policy

5. Master Platinum RM23940 / 63BC produk / 300% buy back policy

*point tu untuk menentukan jumlah insentif yang layak
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   12th February 2008, 8:29 pm

Admin wrote:
puteri_206 wrote:
oooo......cam tu ke admin....cam ner plak ngn byrn plan sps2 ni....klu x silap RM 380....tp puteri nk kan lebih lanjut psl ni......leh ar.... puteri x sempat nk baca dgn lanjut...hope dpt ar terangkan.... Embarassed

pakej yang ada:

1. Bronze RM380 / mesti sponsor 1 - 6 ahli dlm masa 1 bulan untuk dapat 1 point / 1 BC produk / tiada buy back policy

2. Gold RM380 / mesti sponsor 7 ahli keatas dlm masa 1 bulan utk dpt 10 point / 1 BC produk / 100% buy back policy

3. Silver RM1050 / 3 point / atau sponsor 7 ahli keatas dlm masa 1 bulan utk dpt 10 point / 3 BC produk / 100% buy back policy

4. Platinum RM2660 / 10 point / 7BC produk / 300% buy back policy

5. Master Platinum RM23940 / 63BC produk / 300% buy back policy

*point tu untuk menentukan jumlah insentif yang layak



ooo.....lg satu admin, pakej ni sama la yer utk baru nk join ngn orang yg dh ada sps1 ??? jd org lyg dh ada sps1 ni pon kena byr ikut yg atas ni ek scratch scratch (adoiii......penin nya...)


mana degaOne ni......nape la x nk xplain ngn puteri...... Mad Mad
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 1:48 am

ooo.....lg satu admin, pakej ni sama la yer utk baru nk join ngn orang yg dh ada sps1 ??? jd org lyg dh ada sps1 ni pon kena byr ikut yg atas ni ek scratch scratch (adoiii......penin nya...)


mana degaOne ni......nape la x nk xplain ngn puteri...... Mad Mad
[/quote]

kalau pening sgt... tel je la ke HQ!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 1:50 am

kalau puteri pening sgt... tel je HQ! untuk bertanya atau BDC ye!
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 7:14 am

Admin wrote:
kalau puteri pening sgt... tel je HQ! untuk bertanya atau BDC ye!


puteri tgh tggu degaOne terangkan ni psl plan ni....mana dia, kata nk dtg rmh.... Very Happy .
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 7:16 am

admin, cepat ar......CD abg lan tu ada lg tak....puteri nk dia autograf skali...klu dpt diskaun pon ok gak.... Laughing
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 9:49 am

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
kalau puteri pening sgt... tel je HQ! untuk bertanya atau BDC ye!


puteri tgh tggu degaOne terangkan ni psl plan ni....mana dia, kata nk dtg rmh.... Very Happy .

Puteri, saya sehibok la sekarang, tapi klu nak tau sangat pasal SPS 2 ni meh la kita jumpa kat darul ehsan ke kat bob coner ke, ajak abe amad sekali yerk hehehehe.... sijil sps 1 puteri ada kat saya nih ... ( rasanya la )
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 6:08 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
kalau puteri pening sgt... tel je HQ! untuk bertanya atau BDC ye!


puteri tgh tggu degaOne terangkan ni psl plan ni....mana dia, kata nk dtg rmh.... Very Happy .

Puteri, saya sehibok la sekarang, tapi klu nak tau sangat pasal SPS 2 ni meh la kita jumpa kat darul ehsan ke kat bob coner ke, ajak abe amad sekali yerk hehehehe.... sijil sps 1 puteri ada kat saya nih ... ( rasanya la )


sian degaOne.....sibuk ek...suruh ar big bos kat school buat.... Laughing .....no hal la....ala,x pe...tggu senang2....leh ar kt mkn char keoy teow.... Very Happy

pe? ajak abe...conpom maa......dia la drebar sejati ku.... sunny akhirnya degaOne tau siapa diri ku..... Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 6:15 pm

mana ofill ni pegi......ofill................. Rolling Eyes

puteri ngn degaOne nk g dating ni......nk itot tak?? ....jom ar kt bedal char keoy teow kat shah alam ni..... Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 6:18 pm

sape nk itot lg...jom la.....leh ar dengo lg penerangan sps2 ni...... Shocked


admin, x nak join kitorang mkn char keoy teow ke Question Cool Cool
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   13th February 2008, 10:56 pm

puteri_206 wrote:
sape nk itot lg...jom la.....leh ar dengo lg penerangan sps2 ni...... Shocked


admin, x nak join kitorang mkn char keoy teow ke Question Cool Cool


sape nak belanja ni? Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th February 2008, 3:45 am

Admin wrote:
puteri_206 wrote:
sape nk itot lg...jom la.....leh ar dengo lg penerangan sps2 ni...... Shocked


admin, x nak join kitorang mkn char keoy teow ke Question Cool Cool


sape nak belanja ni? Very Happy


puteri no hal....bila2 jer......tp klu nk kecek degaOne, lg bule......... Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th February 2008, 3:47 am

cam ner degaOne....admin dh bg green light nie... queen
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th February 2008, 4:25 am

puteri_206 wrote:
cam ner degaOne....admin dh bg green light nie... queen

Very Happy saje tanya je la... rasanya xdapat nak join
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th February 2008, 6:53 am

puteri_206 wrote:
cam ner degaOne....admin dh bg green light nie... queen

Hehehe jom makan ckotiau kat bob coner 18... ooo ofill tu driver puteri la yek... klu bab makan sudah tentula degaOne yg belanja hehehe, tapi sekarang tengah sedih sbb kreta mmasuk ICU kena condol kat pekan kapar ari sabtu tadi balik dari kg masa raya cina...

nati free i call u all yeh hehehe
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th February 2008, 8:01 pm

Admin wrote:
puteri_206 wrote:
cam ner degaOne....admin dh bg green light nie... queen

Very Happy saje tanya je la... rasanya xdapat nak join


oooo.........x pe...x kisah....lain kali pon bule Razz
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   14th February 2008, 8:05 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
cam ner degaOne....admin dh bg green light nie... queen

Hehehe jom makan ckotiau kat bob coner 18... ooo ofill tu driver puteri la yek... klu bab makan sudah tentula degaOne yg belanja hehehe, tapi sekarang tengah sedih sbb kreta mmasuk ICU kena condol kat pekan kapar ari sabtu tadi balik dari kg masa raya cina...

nati free i call u all yeh hehehe


ofill tu driver ku... Rolling Eyes Rolling Eyes ......nnti cemburu plak abe amat...

Very Happy Very Happy ....degaOne nk blanja... Twisted Evil no hal.... ala, jgn cedih2..... No .ayoooo......mesti kena mahal punya..kan baru ok, ni kena lg.. Question ...x pe, g keje naik moto. x pon pinjam ar kete kancil..susah sgt naik komuter je.... Laughing
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   15th February 2008, 12:20 am

puteri_206 wrote:
mana ofill ni pegi......ofill................. Rolling Eyes

puteri ngn degaOne nk g dating ni......nk itot tak?? ....jom ar kt bedal char keoy teow kat shah alam ni..... Twisted Evil

lOOr den adO ni pu3... degaOne a ah den ni supir nya neng puteri haha... dah u all dating tak kan la den nak kacau daun... brO admin ngan brO khadam01 terus terang la den sebOnar nya tak mO tau pun pasal KL tan ke sapO kediO, yang den jOin mygh hanya pasal investmenst saja... repeat inestment saja.. it because den tak minat nak jOin mlm, cam tu juga den rasa yang layzie tanya tu pasal kerja Or jawatan kOsOng.. bukan pasal nak jadi buisnessment mygh ni... pu3 kat sek 24 ke? alamak.. den selalu g sek 17 cause rumah adik kat sinun...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 3 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: