Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Insentif Perlombongan Bijih Besi

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next
AuthorMessage
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: salam   31st January 2008, 9:09 pm

assalamualaikum semua... salam saudara amirul... terima kasih kerana perihatin memberi respOns terhadap kegusaran yg telah ditimbulkan...lega rasa nya dengan penjelasan saudara, muga segala usala piOneer dan saudara saudara semua di berkahi tuhan... amin.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   1st February 2008, 8:19 pm

syukur5669 wrote:
nama orang tu Y.D kan

iye la agaknya.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Name Card   1st February 2008, 8:21 pm

Sesiapa nak buat name card syarikat boleh tempah kat HQ. Minimum 2 kotak = RM60. tulisan hot stamp!

brochure pun dah nak siap.. lepas raya Cina boleh beli kat BDC. Dalam tu ada info produk, plan pemasaran dan insentif. Cantik punya design.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Ubahsuai banggunan   1st February 2008, 8:43 pm

sebelum ini pihak syarikat memiliki Aras 249(Green Heron), 249B(bilik meeting MyGH2U), 249C dan 247C(MyGH2U). Kini, Pihak syarikat telah membeli 247 dan 247B untuk kemudahan ahli MyGH2U. Aras 247B dan 249B akan digabungkan untuk dijadikan bilik taklimat atau seminar untuk ahli mygh2u. komputer pun akan disediakan bagi kemudahan ahli melayari internet, karaoke dan lain-lain. - ada yang pandai nyanyi tak?
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Cuti Hari Raya Cina   2nd February 2008, 1:33 am

Pihak pengurusan akan bercuti sempena hari raya cina pada 6 - 10hb Februari 2008. Namun pendaftaran boleh dilakukan seperti biasa melalui faks atau email kepada amirul@asia.com dan pendaftaran akan dilakukan pada hari isnin 11hb Februari 2008 secara berperingkat berdasarkan tarikh faks dan email.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   2nd February 2008, 1:37 am

isbipil wrote:
Say ahli platinum SPS1.... skrag nak activate rm380... adakah 380 tu menjadi downline di bawah saye....

Melalui Actication RM 380 anda akan perolehi Produk, Insentif dan 100BV bukannya BC baru.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
LayZie

avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th February 2008, 2:14 am

mekaseh byk2 en.amirul n juga admin.. Cool sy nk buat name card sykt bleh yer?erm, kalo dh ada name card leh kje kt HQ tak? ade jwtn kosong tak? sy baru je tamat tempoh bekje.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th February 2008, 2:35 am

LayZie wrote:
mekaseh byk2 en.amirul n juga admin.. Cool sy nk buat name card sykt bleh yer?erm, kalo dh ada name card leh kje kt HQ tak? ade jwtn kosong tak? sy baru je tamat tempoh bekje.. Very Happy



boleh sesangat-sangat . . Jawatan yang kosong sekarang ni sebagai leader mygh2u.. kalau prestasi memuaskan dapat naik pangkat jadi business development consultant... hehehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
kalifah



Posts : 1
Join date : 2008-01-03
Location : Terengganu

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th February 2008, 10:22 am

Salam...

sy dah msk sps1 tp blum aktifkan sps2 lg..hajatnya nak aktifkan gak sblum bulan 4 ni..cuma sy still blum jelas berkaitan dgn sps2 ni...antaranya..

1) Peluang keuntungan dikira..adakah sama seperti sps1 ?? yg tercatat adalah antara Rm12-Rm20 kan..jumlah tuh nak darab dgn berapa or bergantung kepada berapa (kalau sps1 darab dgn jumlah bil yg dibayar)?? keahlian adalah 8000 org..means kena bahagi 80 000 points la...ke camne??

2) boleh sy tahu lebih lanjut kenapa FASB telah dibubarkan dan diganti dgn PLC matrix ?? adakah PLC matrix milik KDA jugak mcm mygh2u sbb dlm sps2 xde perjanjian yg melibatkannya dgn mygh2u ??

3) mana untung sps1 dan sps2 ??

p/s:sgt2 nak tahu...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 83
Join date : 2008-01-02
Location : HQ

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   4th February 2008, 10:28 pm

kalifah wrote:
Salam...

sy dah msk sps1 tp blum aktifkan sps2 lg..hajatnya nak aktifkan gak sblum bulan 4 ni..cuma sy still blum jelas berkaitan dgn sps2 ni...antaranya..

1) Peluang keuntungan dikira..adakah sama seperti sps1 ?? yg tercatat adalah antara Rm12-Rm20 kan..jumlah tuh nak darab dgn berapa or bergantung kepada berapa (kalau sps1 darab dgn jumlah bil yg dibayar)?? keahlian adalah 8000 org..means kena bahagi 80 000 points la...ke camne??

2) boleh sy tahu lebih lanjut kenapa FASB telah dibubarkan dan diganti dgn PLC matrix ?? adakah PLC matrix milik KDA jugak mcm mygh2u sbb dlm sps2 xde perjanjian yg melibatkannya dgn mygh2u ??

3) mana untung sps1 dan sps2 ??

p/s:sgt2 nak tahu...

keuntungan bijih besi dikira diantara RM12 - RM20 X per tan metrik sebulan dibahagikan kepada ahli yang layak. RM12-RM20 adalah bergantung kepada harga pasaran semasa besi. Pada masa ini adalah RM20. Ahli yang join SPS2 akan terima insentif 5 bulan selepas itu. ini bermakna insentif pada bulan jun 2008 akan dibahagikan kepada ahli yang join bulan Jan 2008. Insentif bulan Julai 2008 akan dibahagikan kepada ahli SPS2 bulan Jan dan Feb 2008 dan seterusnya. Manakala ahli SPS1 diberi keistimewaan. sesiapa sahaja yang telah aktifkan BC dalam tempoh yang telah ditetapkan akan terima insentif bermula jun 2008.

Kami menjangkakan dapat membuat penghantaran bijih besi diantara 50ribu tan ke 1 juta tan metrik sebulan. Jumlah ini akan semakin meningkat bergantung kepada lombong yang kita berjaya perolehi. Pada Disember 2007 kita cuma ada 1 lombong sahaja. Sekarang dah ada 3 lombong dan akan perolehi lagi lombong bijih besi yang masih lagi dalam perbincangan. Setakat ini, hasil perbincangan adalah sangat memuaskan. Kita juga berjaya mendapat ramai pembeli dari China yang semakin ramai berminat untuk berurusniaga dengan kita.

Melalui perbincangan selanjutnya, FASB dikehendaki untuk fokus sepenuhnya kepada projek PLC. Oleh itu, Matrik PLC Manufacturing yang dimiliki oleh Dr. KL Tan akan fokus sepenuhnya kepada Bijih Besi. Kami jangkakan dan meletakkan sasaran untuk disenaraikan dipapan kedua - bursa saham hasil daripada keuntungan bijih besi.

MyGH2U bertindak sebagai sebuah sistem pelan pemasaran yang akan membayar Bonus DS, GP, LO dan produk kepada ahli. Manakala Matrix PLC pula menawarkan insentif dan jaminan belian semula.
Back to top Go down
View user profile http://mygh2u.shop-forum.net
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th February 2008, 8:49 am

PLC BROADBAND jangan dilupa ya...

ehh apalah warna hitam forum ni...lain kaler takdeke? ngantok aku tengok... Sleep
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th February 2008, 8:40 pm

halimkjg wrote:
PLC BROADBAND jangan dilupa ya...

ehh apalah warna hitam forum ni...lain kaler takdeke? ngantok aku tengok... Sleep


Very Happy Very Happy .......apa la abg halim ni....ngantuk g ar tdo.... Twisted Evil

ala admin........tukar ka wane cantik ckit....sedap mato tengok...nk post pon jd semangat......x la abg halim ni tdo lg..... tongue



Last edited by on 6th February 2008, 2:40 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th February 2008, 8:44 pm

Ofill3 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

saya nak admin minta jawap kOmen anabatrisyia , dengan kedudukan yang ada saudara pasti saudara dapat menjawab/menangkis apa yang anabatrisyia sampai kan... bagi yang lain lain tu jangan hanya jadi pak turut dan pak angguk saja... menda belum ada dalam tangan kamu jangan celupar cepat nak mengata anabatrisyia ni... selagi saya tak nampak saya gusar dengan apa yang diperkatakannya.. duit yang saya keluar kan adalah saya sendiri, saya tak minta sesen pun duit kamu... selagi belum jelas selagi tu saya mau kan penerangan dari pihak yang sepatut nya..

tul.......sokong...bknnya kita minta duit orang kan Question Question .....ala, selagi x nampak dan x rasa.no komen ar....duit dh labur, yg penting hasilnya dpt..... flower



Last edited by on 6th February 2008, 2:41 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th February 2008, 8:51 pm

lupa plak nk tanya Razz .........leh bg penerangan pasai sps2 ni tak (cite ngn ringkas je....wat cam ayat budok sekolah) Very Happy ...
hr tu x dapat g ar dengo......eden konfius ni.... Rolling Eyes bape yang nk kene bayo ni......




Last edited by on 6th February 2008, 2:39 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th February 2008, 11:21 pm

puteri_206 wrote:
lupa plak nk tanya Razz .........leh bg penerangan pasai sps2 ni tak (cite ngn ringkas je....wat cam ayat budok sekolah) Very Happy ...
hr tu x dapat g ar dengo......eden konfius ni.... Rolling Eyes bape yang nk kene bayo ni......

a ah tul tu puteri... den pun kOnpius ni... penerangan ringkas je, dari den tengOk tukang lawak dua Orang tu baik den dOk perati bunga tiga kuntum tu je, cOmel cOmel gak haha.. betui gak kata brO halim tu.. den tengOk kaler backgrOund ni macam mendOng je.. tak ceria.. den ni kaki chatting.. rasa macam lemau je... hik hik.. puteri ni dari shah alam kat mana tu.. ala sesekali kalau den turun sana nak gak minta puteri lanje.. haha.. sOri tuan umah.. den lari tajOk sikit.. saja nak kenal mengenal rapat kan ukhwah...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   5th February 2008, 11:44 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
lupa plak nk tanya Razz .........leh bg penerangan pasai sps2 ni tak (cite ngn ringkas je....wat cam ayat budok sekolah) Very Happy ...
hr tu x dapat g ar dengo......eden konfius ni.... Rolling Eyes bape yang nk kene bayo ni......

a ah tul tu puteri... den pun kOnpius ni... penerangan ringkas je, dari den tengOk tukang lawak dua Orang tu baik den dOk perati bunga tiga kuntum tu je, cOmel cOmel gak haha.. betui gak kata brO halim tu.. den tengOk kaler backgrOund ni macam mendOng je.. tak ceria.. den ni kaki chatting.. rasa macam lemau je... hik hik.. puteri ni dari shah alam kat mana tu.. ala sesekali kalau den turun sana nak gak minta puteri lanje.. haha.. sOri tuan umah.. den lari tajOk sikit.. saja nak kenal mengenal rapat kan ukhwah...


Very Happy Very Happy .....leh je...no hal...shah alam Rolling Eyes Rolling Eyes ....kt sec.24 ar.....meh ar... cheers





Last edited by on 6th February 2008, 2:38 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
halimkjg

avatar

Posts : 35
Join date : 2008-01-07
Location : perak.sabak.shah alam.kL.cheras.semanggul.ulu dedap.bukit tempurung.gua niah.kedai pak majid.

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   6th February 2008, 1:54 am

huarghh...ngantok nyeee.... Sleep

mana lampu suluh aku tadi ye...? puteri PM lah no phone...huargghhh ngantokkk...
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   6th February 2008, 2:29 am

halimkjg wrote:
huarghh...ngantok nyeee.... Sleep

mana lampu suluh aku tadi ye...? puteri PM lah no phone...huargghhh ngantokkk...


Idea tertinggal kot.......pe?????? ngantuk g balik tdo ar.... sunny
sebenarnya puteri pon ngantok gak........ Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   6th February 2008, 2:47 am

Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....
Back to top Go down
View user profile
khadam01



Posts : 11
Join date : 2008-02-05
Location : Sabah, Sarawak

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   8th February 2008, 3:33 am

salam, saya terpanggil utk menulis dlm forum ini apabila melihat pelbagai dakwaan yg tak berapa tepat. apa2pun, sepatutnya ahli2 mygh2u jgnlah risau sebab ada buy back option dlm sps1 dan sps2. selama yg saya kenal KL Tan sebagai seorg kawan(bukan sebagai leader), byk perkara kami selalu bincangkan dan byk sudah saya melihat cara dia berurusan. rata2nya saya berani nyatakan dia seorg yg jujur dan gentleman dlm dealnya. Bahkan byk sekali keadaan2 yg diktakan dia tipu org, sebenarnya adalah samaada salah faham penuduh, atau fitnah org yg ambil kesempatan atau penipuan oleh leaders yg on the way down akibat salah atau silap sendiri.
KL Tan dah lebih 20 thn dlm bisness MLM dan ramai yg dah berjyaa bersama beliau. Bangunan pun dah lama situ takdelah dok pindah2 dan menyorok.
sebelum ada SPS1 dan sps2 ni kami pernah berbincang mengenai synergy MLM dengan venture oleh sykt MLM dlm perusahaan lain. Hakkatnya ramai rg berbangga sebab sykt MLM yg mereka join ada kilang ada itu dan ada ini. itu bagus sebab itu lambang stability sykt tetapi takat tujelah. sykt takdelah nak share habuan2 mereka dgn members melalui ventures sykt dlm perusahaan2 lain tu.
di Mygh2u, konsepnya ialah apresiasi iaitu sykt share dgn ahli2 apa2 habuan mereka dlm perusahan mereka yg lainnya klu untung. syaratnya, mereka mahu ahli2 fokus dgn MLM. Kenapa nak buat begini?
Sebabnya ialah kerana setahun yg lalu gelombang skim2 cepat kaya/piramid melalui internet yg hram begitu kuat sehinggakan perusahaan MLM yg sah byk yg tergugat walaupun produk2 memang hebat. Group saya sahaja dah beratus kali buat repeat sales ke atas produk2 sykt semenjak dari KDA dulu lagi.ramai pelanggang setia yg buat duit mahupun tidak tetap cari produk2 KDA yg baru dan lama. Ini krn KL Tan adalah begitu prihatin bila mencari produkbaru utk kegunaan dan bukan utk untung sahaja.Cuma klu saya boleh komenlah, packaging selama ni memang menjadi kelemahanlah dan juga dokumentasi. skrg bila MYgh2u naik, saya lihat hal tersebut pun dah diperbaiki.
sememangnya di sini mygh2u bukan menawarkan pelaburan. buat apalah sibuk dgn pelaburan sgt klu sebenarnya marketing plan dan produk memang dah power.
bagi mereka yg networker, seller, di sini memang tempat yg tepat bagi mereka danscara tak langsung bila buat MLM mygh2u ini mereka akan diberiinsentif yg hebat. Bukan tabung kereta, bukan pelancongan dan bukan pula rumah tetapi saguhati berpeluang dpt kongsi sikit keuntungan sykt dlm pelbagai usaha mereka yg lain.
nbukankah ditawarkan daily bonus direc to bank a/c? klu kita fkus di situ dan gunakan sps sebagai pelincir dan safety net sebagai langkah permulaan menjinakkan kembali org2 yg pernah syok atau masih syok dgn skim2 pelaburan haram, mka mereka kemudiannya akan nampak kelebihan berusaha dlm MLM ini.
Selain itu tawaran insentif ini amat mudah utk achieve berbanding dgn kebykan insentif pelbagai sykt lain yg mana mereka2 yg hebat sahaja yg mudah capai.
cukup dulu sampai di sini sebab saya dok sabah ni dah dekat maghrib.
cuma ingatan kepada kawan2 yg Insya Allah klu ada rezeki lebih nanti, jgn lupa bayar zakat dulu, byr semua hutang piutang, jgn gi berpoya2 tak tentu hala, bantu umat terutama keluarga trdekat dulu dn bersedekah.
Insentif pun hanya 36 bulan dan of course anything can happen. so, buatlah persediaan perusahaan apa kita nak buat bila dpt habuan harian dan bulanan begini kerana langit tak selalu cerah.
wassalam Surprised
Back to top Go down
View user profile http://www.dreamalivenetwork.com/khadam01
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   9th February 2008, 11:17 am

puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

Kesian puteri, apa kata jumpa saya... saya dok shah alam gak kat 19 jer, sms saya ler 019-3484807

"myGH2u.com Lain Dari Yg Lain"
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   10th February 2008, 6:12 pm

degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

Kesian puteri, apa kata jumpa saya... saya dok shah alam gak kat 19 jer, sms saya ler 019-3484807

"myGH2u.com Lain Dari Yg Lain"


memang kesian, jgn kata kat 19, rumah, keje pe, sume puteri tau... Twisted Evil ..cuba ingat siapa gue Question Question jgn plak lupa sms kt no
019-257XXXX Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   10th February 2008, 7:32 pm

puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

Kesian puteri, apa kata jumpa saya... saya dok shah alam gak kat 19 jer, sms saya ler 019-3484807

"myGH2u.com Lain Dari Yg Lain"


memang kesian, jgn kata kat 19, rumah, keje pe, sume puteri tau... Twisted Evil ..cuba ingat siapa gue Question Question jgn plak lupa sms kt no
019-257XXXX Rolling Eyes

kalau den g shah alam leh gak den jumpa kOrang berdua... kalau u all turun serdang jangan sOgan call den 0146421336 hehe, ala setakat nak ngeteh tu nO prOblem, selebihnya bayO sendiri sbb insentif tak dapat lagi... hehe
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 12:36 am

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
degaOne wrote:
puteri_206 wrote:
Admin wrote:
Sebarang pertanyaan, sila la tanya! Very Happy

haa......admin...cepat ar terangkan psl sps2 ni...puteri penin ni... rabbit apa yg pennin pon x tau..... afro sps2 ni smpai bln 4 je ek....

Kesian puteri, apa kata jumpa saya... saya dok shah alam gak kat 19 jer, sms saya ler 019-3484807

"myGH2u.com Lain Dari Yg Lain"


memang kesian, jgn kata kat 19, rumah, keje pe, sume puteri tau... Twisted Evil ..cuba ingat siapa gue Question Question jgn plak lupa sms kt no
019-257XXXX Rolling Eyes

kalau den g shah alam leh gak den jumpa kOrang berdua... kalau u all turun serdang jangan sOgan call den 0146421336 hehe, ala setakat nak ngeteh tu nO prOblem, selebihnya bayO sendiri sbb insentif tak dapat lagi... hehe


k ofill....... Very Happy Very Happy .....tul2...klu dtg shah alam, calling2 la kami....klu nk dtg rumah puteri, suruh ar degaone bawa......degaone dh biasa ngn kwsn rmh puteri.... bounce
Back to top Go down
View user profile
LayZie

avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-18

PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   11th February 2008, 1:18 am

wahh dh mcm raya pulak..singah menyingah.. Very Happy nk duit raye!!!yeah!!!kje blom dpt lg nie...moge2 sps1 ni cpt sket dpt ==> Jawatan yang kosong sekarang ni sebagai leader mygh2u.. kalau prestasi memuaskan dapat naik pangkat jadi business development consultant<==admin ni btul ke??sy xde pengalaman...kje biase2 sudah...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insentif Perlombongan Bijih Besi   

Back to top Go down
 
Insentif Perlombongan Bijih Besi
Back to top 
Page 2 of 16Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: