Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Apa pendapat anda?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Apa pendapat anda?   25th June 2008, 8:50 am

[quote="tauxpa"]
tauxpa wrote:
buskers wrote:
kena jumpa kaunsler la ko ni...psikosis aras tinggi bahay ni. Boleh jadi gila orang macam ni..



tauxpa wrote:
buskers wrote:
tauxpa wrote:
Hahakkksss.... nak aku belajar dgn ko... lucu nya.. melenting gila. kata2 bertaburan kemerata2 x semena2. Mula2 mnyampok lps tu kena sampok DAN MENGAMOK.. keh2 keh.. kalau aku kata Tan tu suami nenek ko, ko nk bengang itu mmbawa byk kemungkinan. Yg pentingnya kat sini ko bengang sbb ko mmg BANGANG. "Suami" adalah status yg mulia... sbb WUJUD Perkahwinan... Tp "ROGOL" ke2 keh... mana setara... jd dsitu je la mentaliti ko... IQ rendah lg JUAH. Melenting tanpa "kisah".. Kau lah "pasir" yg mengaku "bukit" bila "terhimpit", bila2 blh pecah berderai walau mulut mcm murai.. layan ko sama mcm lyn org tak ada akai... jd "out of my way my darling"... kau bkn lyk ku kerana "Jiwa BerRoh kotormu"..

Kita x penah sebahasa.. sbb akal ko tak mampu meniru tingkah dan bahasaku kerana kejijikan lg dungu mindamu...Ideamu bagai kain buruk lama yg reput.. diguna busuk, disimpan cabuk di buang mencemar ALAM... KEH2 KEH

Aku x kisah apa ko nak katapun sbb itu bkn hal utamapun.. ko nak geram geram la.. Aku tau apa yg aku nk di sini.. Ko?? Cuma hati ko nmpak menggerutu.. ..

Tak unggul..
Tak jitu...
Tak lebih...
Sekadar Pengampu...

he2 baru 2 page je... Aku x akan ke sini selalu. Capaian Rating mbazir wktu... Aku akn ada di mana2... selak je.. pasti kau jumpa... tak di sini pastinya di sana.. cuma bila jumpa.. jgn kau nganga.. mwahahaha

Melenting? Aku tengok ko yang melenting dulu sampai nenek2 pon kelua... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ko ni ibarat macam seorang budak yang cacat otak yang sedang bergaduh membebel marah kat seorang budak cina. Lalu datang la seorang insan yang cerdik bertanya, kenapa ko marah kat budak cina ni? Berapa duit ko dia tipu? Kenapa tak report polis? Lalu ko yang cacat otak ni menjawab " Budak cina ni suami nenek ko ke?" (jawapan ko malahan lebih teruk dari seorang yang budak cacat otak) sebab ko sempurna dan belagak tinggi ilmu agama kononya..mazhab mana yang ko ikut menghasut orang lain membenci sesama manusia tanpa sebab? Walaupun ko ada sebab utk bermusuhan dengan dia. Kenapa mesti mengajak orang lain turut sama membenci? Satu lagi aku nak warning ko... dalam memberi pendapat jangan gunakan agama untuk menguatkan hujah ko atas kepentingan peribadi... ha! Ko singkap cerita ashabul hkahfi dalam forum2 yang lain sebab apa? Sebab ko dakwah? ko cerita pasal anjiing... ko Jihad? apa yang ko jihadkan? jangan permainkan semua itu. orang yang buat begitu bunuh pun aku sanggup... ko mengucap kalimah shahadah dan fikir smlula apa yang telah ko taip2 kan selama ni? tanya apa niat ko? Lillahita'ala? Apa kesan pd orang lain? Apa dosa ko pada allah? Kmdn sujud syukur sebab ko masih boleh manaip melihat dan berjalan. Ko gunakan sirah...hadis untuk kepentingan peribadi ko selamani...renung...dan kalau dah tersepit dek downline ko tu...usaha la utk perbaikinya.....

Ada peminat fanatik rupanya... hafal semua siri nampak. Kalau rasa bahan tu sesat... nafikan la.. pegi baca balik (dgn hati yg neutral) dan kalau ada salah sila betulkan... akupun sudi rendah diri bertaubat kalau aku salah tulis... he2.. tp aku rasa ko baca sebelah mata, sbb tu ko dpt lain dr yg sepatutnya.. sebelah lg ko tgk RM.. keh2 keh.. Itu semua pesanan umum yg mmbina.. Ttg niat aku.. ko siapa nak belagak tahu...?

Ttg warning& bunuh... bunuh semut boleh la... (dosa tu ko tanggung sendiri) he2 ko balik "gejut" kambing belakang rumah ko je lah.. he2. Dah la bangang, dilayan pun besar tuah.... Memandu beribu kilometer.. tp buta arah... dh la buta arah he2 awal perjalanan tgk papan tandapun ala kadar (sbb ego la tu).Hasilnya... sosat jln... yg dimarah.. pihak yg buat papan tanda.. ko gak yg betul (pd ko). Keh2 keh... Itu la ko.. tu la, org ckp dgn org lain, jgn la nyampok. Kan dh jd mcm org mabok... Kisah bdk cina tu ko lyn la sndiri... x mmbawa erti. Ko dgn diri ko je faham sbb itu cara fikir ko..

Bunuhhhh... jgn x bunuh. Dah brapa byk org yg ko bunuh bila "pada ko" dia guna agama utk kepentingan diri? Ko trima arahan majlis fatwa mana utk halalkan pembunuhan berdasarkan hukum "akal bengap" ko tu? Pengasas Hadhari ko x nak bunuh ke he2? Mgkin sbb dia x kaco Gh.. keh2 keh... Dan itu je la tahap IQ ko.. sori ye bkn nk hina tp suatu hari nnt ko akan sedar gak.. percayalah.

Dan kalau ada sakit jantung atau darah tinggi.. ko jgn suka mnyampok tak tentu hala... He2 insyuran tak cover.. aku kesian gak kat ko. Entah2 ko ni mazlan rezuan apa.. keh2 keh.. Lepas ni kalau kilang cetak buku agama tu pemiliknya kufar.. ko jgn x serang ye.. sbb niat dia cuma nak ambil untung je.. serang sama yg mengarang agama semata2 kaut untung gak... he2 ko kan pandai tgk hati org.. He2 tgk hati org pandai... tp pemahaman waktu mmbaca lemah.. payah faham sbb hati senget sebelah... sbb tu kata2 pun "lintang pukang"... ko study balik dari awal "ko menyampok aku" dan "dari mula" aku "menyentuh hal agama" kaji dr aspek apa, sebab apa dan mengapa dan cari kesalahannya. Tp dgn "otak" ko skrg mmg 3 thn pun x dpt... kena tggu Gh tutup dulu baru ko ada akai... keh2 keh.. study ye... aku bg masa kat ko 12 tahun... "tunggu" aku ketika berdoa lps solatmu... keh2 keh..

Dendam punca dungumu..
Mnyampok ruang legarku..
Lentingmu....
Senyumkan kucingku..

mwahaha..
btl kata org tua2.. org x ada akai x leh di lyn... noktah.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

He2.. tu je ke yg ko mmpu kata? mmg sah krg akai.. kalau tahap sakit mental tahap bahaya dlm singkatan perubatan di gelar "skizo", peringkat ni Dr pun x blh rawat.. Dr hanya blh tlg dgn bntuan "ubat". Jd stakat suruh aku jumpa kaunselor kalau aku d peringkat bahaya mmg ko jenis x tahu apa yg ko cakap. Kalau bahaya sekurang2nya jumpa dr jiwa ke... Apapn tlg kaji apa yg aku suruh ko kaji tu ye.. aku ni pun takut gak bab2 agama ni.. Tlg buktikan aku salah... antrara aku dgn ko dan sesiapa... pdku kekal "antara kita, tiada dosa".

Pd admin... ko mohon teruskan jawapan utk soalanku... teruskan

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing brapa master ko ada meh aku beli...
Back to top Go down
View user profile
buskers

avatar

Posts : 22
Join date : 2008-03-19
Location : Sebelah Naga Tasik Chini

PostSubject: Re: Apa pendapat anda?   25th June 2008, 8:51 am

Ofill3 wrote:
mau tak setuju.. tapi dengar kabar nya bulan april tahun depan...
ye tahun depan... tunggu je la...
Back to top Go down
View user profile
tauxpa



Posts : 10
Join date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Apa pendapat anda?   30th September 2008, 9:55 am

buskers wrote:
Apa pendapat anda Venergy masuk metro? No No No No No No No No No No No No No

kenapa Gh2u buat mcm ni. Bonus kecik, lambat, ada yg tak bayar, yg lg teruk semua data dalam akaun di web mygh2u abis di padam. Apa jadahnya ni...
Back to top Go down
View user profile
tauxpa



Posts : 10
Join date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Apa pendapat anda?   14th April 2009, 9:59 pm

Senyap dah yee korang... Mmg benar apa yg di sangka benar sebelumni kannnnn???
Back to top Go down
View user profile
tauxpa



Posts : 10
Join date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Apa pendapat anda?   24th June 2010, 9:24 am

Hai Anjing2 GH.... Ada program apa lg.. Asmawey, Zahib, Lan... kalau korg taubatpun Penipuan ini akan dituntut di Akhirat nnti... Aku serah korang kepada Allah atas apa yg korang buat kepada RM aku&org bwh aku.. amin What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa pendapat anda?   

Back to top Go down
 
Apa pendapat anda?
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: