Forum Rasmi MyGH2U Network System

MyGH2U adalah merupakan perniagaan Multi Level yang menawarkan Bonus Harian dan Insentif selama 36 bulan daripada keuntungan projek syarikat.
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 pengalaman dapat bonus/insentif

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
c_comot007



Posts : 2
Join date : 2008-04-14

PostSubject: pengalaman dapat bonus/insentif   30th April 2008, 2:19 am

sesiapa yang dah terima bonus/insnetif sps1 tu kongsi la disini...so new member sps2 tambah yakin juga hehehe
Back to top Go down
View user profile
SenSei

avatar

Posts : 9
Join date : 2008-03-29

PostSubject: Bagusss....   30th April 2008, 9:01 pm

c_comot007 wrote:
sesiapa yang dah terima bonus/insnetif sps1 tu kongsi la disini...so new member sps2 tambah yakin juga hehehe




Setakat ni alhamdulillah masuk walaupun ada masalah pada bulan pertama tu. Harap2 pasni takde masalah la lagi. Cuma satu nak tanya, betul ke sapa yang join mygh2u ni tak akan dapat seperti mana yang pernah dijanjikan oleh BDC2 sebelum ni pada tahun terakhir tu memandangkan ada masalah dari segi mendapatkan jumlah jutaan pengguna di Indonesia? Cuma nak tau je kan...



Anyway.. dah lama aku tak perasan Lan AtoZ...


..
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   16th May 2008, 8:11 am

kwn pn sma mana Lan atoz Question Question dah lama mnyepi Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   20th May 2008, 7:14 pm

c_comot007 wrote:
sesiapa yang dah terima bonus/insnetif sps1 tu kongsi la disini...so new member sps2 tambah yakin juga hehehe

alhamdulillah,syukur.......sumenyer berjalan lancar.....pd mulanya memang la kelam kalibut smua org sbb lewat......tp bila masuk bln seterusnya, ok jer....lgpon senang nk tau, setiap kali duit masuk dpt sms dr sykt maklumkan insentif dh masuk......so,pandai2 la nk check.. rabbit
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   20th May 2008, 7:17 pm

wawa_3597 wrote:
kwn pn sma mana Lan atoz Question Question dah lama mnyepi Sad Sad Sad

yer x yer kan wawa.........mana abg lan ni.....rasa winduuuuuu plak..... What a Face
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   21st May 2008, 5:04 am

sibuk gan album baru kot! itik gembur2 hax3... jgn mrah abg lan Atoz
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   25th May 2008, 12:07 am

hi semua....aku nak tau perkembangan member2 yang join sps1...bln mac dapat rm5 1point, bulan 4 rm8 1 point...bulan 5 korang dapat bape?....saja jer nak tau.....sbb bulan 4 admin bt notis kat page depan tu...tapi bulan ni senyap jer....masih ok lagi ker mygh2u ni?... scratch
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   25th May 2008, 9:57 pm

ialah aku pn confuse scratch scratch scratch
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   25th May 2008, 10:19 pm

aku rasa dh mula timbul masalah la dlm mygh2u...sbb tu admin saja je tanya nak bg cepat buy back policy.....siapa setuju dgn pendapat aku ni?
study
Back to top Go down
View user profile
degaOne

avatar

Posts : 68
Join date : 2008-01-08
Age : 40
Location : Utara Selatan Timur Barat MALAYSIA

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   26th May 2008, 10:16 am

allan wrote:
hi semua....aku nak tau perkembangan member2 yang join sps1...bln mac dapat rm5 1point, bulan 4 rm8 1 point...bulan 5 korang dapat bape?....saja jer nak tau.....sbb bulan 4 admin bt notis kat page depan tu...tapi bulan ni senyap jer....masih ok lagi ker mygh2u ni?... scratch

Bulan ni RM3.00 satu POINT

affraid Banyak gila!!!
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   26th May 2008, 10:53 am

degaOne wrote:
allan wrote:
hi semua....aku nak tau perkembangan member2 yang join sps1...bln mac dapat rm5 1point, bulan 4 rm8 1 point...bulan 5 korang dapat bape?....saja jer nak tau.....sbb bulan 4 admin bt notis kat page depan tu...tapi bulan ni senyap jer....masih ok lagi ker mygh2u ni?... scratch

Bulan ni RM3.00 satu POINT

affraid Banyak gila!!!


betul ke rm3.00 satu point?....company kata nilai point btmbah dari bulan ke bulan dan tak kan turun...cm ne leh jadi cm ni pula.....ish3.....
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   26th May 2008, 10:54 am

degaOne wrote:
allan wrote:
hi semua....aku nak tau perkembangan member2 yang join sps1...bln mac dapat rm5 1point, bulan 4 rm8 1 point...bulan 5 korang dapat bape?....saja jer nak tau.....sbb bulan 4 admin bt notis kat page depan tu...tapi bulan ni senyap jer....masih ok lagi ker mygh2u ni?... scratch

Bulan ni RM3.00 satu POINT

affraid Banyak gila!!!


betul ke rm3.00 satu point?....company kata nilai point btmbah dari bulan ke bulan dan tak kan turun...cm ne leh jadi cm ni pula.....ish3.....
Back to top Go down
View user profile
peja4033



Posts : 7
Join date : 2008-01-15

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   27th May 2008, 4:43 am

allan wrote:
degaOne wrote:
allan wrote:
hi semua....aku nak tau perkembangan member2 yang join sps1...bln mac dapat rm5 1point, bulan 4 rm8 1 point...bulan 5 korang dapat bape?....saja jer nak tau.....sbb bulan 4 admin bt notis kat page depan tu...tapi bulan ni senyap jer....masih ok lagi ker mygh2u ni?... scratch

Bulan ni RM3.00 satu POINT

affraid Banyak gila!!!


betul ke rm3.00 satu point?....company kata nilai point btmbah dari bulan ke bulan dan tak kan turun...cm ne leh jadi cm ni pula.....ish3.....

yaaaa a botoiiiiiiiii bayk gilerrrrrr bulan 1 point. 30 hinggit-2 hggit manybank2e...
dpt la 28 hggit utk 10 point niiiii....huahua hua
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   27th May 2008, 4:46 am

Hi sume,
Dgr kta dpt rm3 utk 1 point? sape yg dah dpt 2 tolong g tau lah!!! coz nie pun dah nak masuk bln 6 kan nnti jd back pay pulak. afro afro afro admin kwn rindukan suara mu jocolor jocolor
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   27th May 2008, 5:01 am

BERITA BARU D TERIMA DARI SUMBER YG BLEH D PERCAYAI!

Rm3 adalah insentif drp syrikat gh2u itu sendiri dgn kta lain nak memprcpatkan BBO dan hrga sbnar utk 1 point akn brmula pd Jun nie sepatutnya, hrap bnarlah bak d kta cma jgn bln jun nie jatuh nilai 1 point rm1 dah lah!!!! Suspect Suspect Suspect
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   8th June 2008, 8:03 pm

wawa_3597 wrote:
Hi sume,
Dgr kta dpt rm3 utk 1 point? sape yg dah dpt 2 tolong g tau lah!!! coz nie pun dah nak masuk bln 6 kan nnti jd back pay pulak. afro afro afro admin kwn rindukan suara mu jocolor jocolor


yer ar wawa........lupa ar....pu3 dpt sms cuma masuk rm30 jer.........pelik la....ingtkan makin naik tp ni makin turun....memang btol la rm3 = 1 point
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   8th June 2008, 8:05 pm

wawa_3597 wrote:
BERITA BARU D TERIMA DARI SUMBER YG BLEH D PERCAYAI!

Rm3 adalah insentif drp syrikat gh2u itu sendiri dgn kta lain nak memprcpatkan BBO dan hrga sbnar utk 1 point akn brmula pd Jun nie sepatutnya, hrap bnarlah bak d kta cma jgn bln jun nie jatuh nilai 1 point rm1 dah lah!!!! Suspect Suspect Suspect


btol tu wawa..........kalau jatuh pd rm1 Rolling Eyes Rolling Eyes x tau nk ckp apa.......
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   10th June 2008, 8:32 am

Setahu saya bln nie BBO utk biji besi dah brmula, betul tak admin???? kayo lah den coz ada keduanya .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! puteri mcm mna???
Back to top Go down
View user profile
redza



Posts : 2
Join date : 2008-06-05

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   10th June 2008, 9:07 pm

Aku lama dah dapat RM30.00 tu...tapi heran lak napa dapat RM30.00. Sepatutnya RM28.00 je..Kenapa...sebab RM2.00 diut caj Maybank2u hehehe..Kenapo nie..
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   11th June 2008, 6:49 am

kalau tak silap pemotongan rm2 hanya jika insentif dimasukkan dgn maybank2E....tapi kalau Maybank2u, tak kena potong apa2...sekian trima kasihan.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
allan



Posts : 38
Join date : 2008-03-13

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   11th June 2008, 6:50 am

kalau tak silap pemotongan rm2 hanya jika insentif dimasukkan dgn maybank2E....tapi kalau Maybank2u, tak kena potong apa2...sekian trima kasihan.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
puteri_206

avatar

Posts : 192
Join date : 2008-02-05
Location : shah alam......petaling jaya......

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   16th June 2008, 6:16 pm

wawa_3597 wrote:
Setahu saya bln nie BBO utk biji besi dah brmula, betul tak admin???? kayo lah den coz ada keduanya .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! puteri mcm mna???


yer ker wawa.....klu btol dua-dua jln....alhamdulillah.. pu3 pon ada kedua2 gak. Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Ofill3

avatar

Posts : 57
Join date : 2008-01-17
Location : serdang kg baru tikam batu... hehe

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   24th June 2008, 10:40 pm

puteri_206 wrote:
wawa_3597 wrote:
Setahu saya bln nie BBO utk biji besi dah brmula, betul tak admin???? kayo lah den coz ada keduanya .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! puteri mcm mna???


yer ker wawa.....klu btol dua-dua jln....alhamdulillah.. pu3 pon ada kedua2 gak. Laughing Laughing


kayO amenda pu3... kalau dah penyamun tarbus yang meniaga...
Back to top Go down
View user profile
wawa_3597



Posts : 25
Join date : 2008-03-14
Age : 41

PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   25th June 2008, 5:00 pm

Ofill3 wrote:
puteri_206 wrote:
wawa_3597 wrote:
Setahu saya bln nie BBO utk biji besi dah brmula, betul tak admin???? kayo lah den coz ada keduanya .... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! puteri mcm mna???


yer ker wawa.....klu btol dua-dua jln....alhamdulillah.. pu3 pon ada kedua2 gak. Laughing Laughing


kayO amenda pu3... kalau dah penyamun tarbus yang meniaga...
Ada sape dah dpt utk bln nie kah!!!!! brapa pulak????
Back to top Go down
View user profile
AyamKatik

avatar

Posts : 3
Join date : 2008-02-20
Age : 36
Location : Maju Junction, Bintang Maju Commercial SDN BHD.

PostSubject: Macam mana ngan insentif ni?   29th June 2008, 11:11 pm

AlooOOo boss.. Saja datang wat kecoh kjap.. mmMm macam mana ngan insentif ni? pasal tak masukČ lagi? Ada masalah ke atau memang ada masalah setiap bulan.. saje datang nak wat kecoh.. JanjiČ manis memang da tak makan da.. Skrng ni nak tunggu je.. Smile oOO ye mRAdmin kalau boleh percepatkan la insentif tu.. Jangan buat member tak sedap N senang hati pasal ni je..

Sometimes i feel so stupid.. But i am stupid when i listen to stupid person like him!! Smile oOOo yea.. Bulldog tetap Bulldog!!! Smile Heheheh Send my best regards to all of the staff at myGH2u!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.budakampung.net
Sponsored content




PostSubject: Re: pengalaman dapat bonus/insentif   

Back to top Go down
 
pengalaman dapat bonus/insentif
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» DIMO Bonus Shares
» Dialog bonus for their employees
» AmiBroker Database (weekly update)
» Sri Lanka Newspapers - 14/01/2012
» Will JKH go for Share Splits or Rights Issue

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rasmi MyGH2U Network System :: Your first category :: Your first forum-
Jump to: